Como tar sin an Pescara och här tror jag vi får se en svängig tillställning. Como kommer från en 2-2 match borta mot Virtus Entella vilket får anses som ett bra resultat, för det är ju ändå på hemmaplan som man kommer ta de flesta av sina poäng. Men defensiven är på tok för dålig samtidigt som laget har anfallare som har mycket Serie B-erfarenhet. Man möter ett Pescara som nästan alltid är vassa framåt men som saknar defensiva spelare denna dag. Öppen tillställning som sagt.

  • Como – Pescara
  • Spel: Över 2 mål (goal line)
  • Odds: 1.60 @ bet365
  • Insats: 10/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

Como kommer som sagt från ett oavgjort resultat borta mot Virtus Entella vilket är bra gjort med tanke på att det ändå är på hemmaplan som man kommer ta de flesta av sina poäng. Och nu möter man alltså ett Pescara på hemmaplan så då får man väl leva upp till det då, dock ska man säga att defensiven är långt ifrån bra och 22 insläppta på 12 matcher är såklart bottendåligt, inte konstigt att man ligger sist i tabellen. Men man har ändå gjort det bra offensivt för att vara ett bottenlag, för 12 mål framåt på 12 matcher slår ändå 6 andra lag i ligan. Och när man har rutinerade Serie B-anfallare så är det inte så konstigt heller. Detta kommer säkert bli en jämn match där bortalaget kanske har lite fördel men Como kommer ge allt för att få med sig minst 1 poäng här.

Inga avstängningar har man och på skadefronten kan man kommer man troligen sakna förstemålvakten Simone Scuffet som visserligen är ung men otroligt talangfull, så ett avbräck isåfall. På 12 matcher i serien så har har det blivit minst 2 mål i 10 av dessa. Man har även gjort mål i 4 raka matcher så målformen håller i sig. Så ut och visa hemmafansen vad ni går för!

Como     pescara

Pescara kommer från en torsk med 1-2 på hemmaplan mot Ternana. Men det som avgjorde för Pescara från att göra fler mål än 1 var att man fick en utvisning. ändå så hade man nog med chanser till att göra ytterligare 1 mål men istället så släppte man inte ett sent mål och förlorade matchen. Faktum är att tränare Massimo Oddo är en offensiv tränare och jag tror inte man kommer till jumbon Como för att ta med sig 1 poäng, nä här går man säkerligen för 3 poäng så räkna med ett Pescara som kommer hit för att göra mål. Man har ju målskytten Gianluca Lapadula som hittills gjort 6 mål och som säkerligen kommer göra fler. Men man har många offensiva pjäser här som kan göra mål.

Dock så har man defensiva bekymmer när ordinarie mittbacken Michele Fornasier är avstängd, vilket även centrale mittfältaren & grovjobbaren Rolando Mandragora är. Två avbräck för defensiven tveklöst. Dock så får man tillbaka en offensiv mittfältare från avstängning som heter Ledian Memushaj och han har mäktat med 3 mål än så länge, bra skott har han. Sen missar troligen backen Gordan Bunoza och mittfältaren Valerio Verre matchen också. Så minus för defensiven men ändå plus för offensiven kan man ju sammanfatta det där. 8 av 12 matcher där Pescara deltagit i har slutat med minst 2 mål. Ska vi säga 1-2 eller möjligen 1-3?

———————————————————————————————————————————————————–

Como på hemmaplan kommer ta sina poäng, även mot lag i den högre regionen som idag mot Pescara. Man har ingen bra defensiv överhuvudtaget, men offensiven har ändå sett förvånansvärt bra ut för att vara ett bottenlag. 10 av 12 matcher har blivit minst 2 mål i där Como deltagit. Pescara torskade senast och vill säkert ta igen det genom att ta 3 poäng här vilket är fullt möjligt då man är ett betydligt bättre lag än Como, men man ska nog inte underskatta vikten av hemmaplan här för nykomlingarna. Och att man själva har defensiva bekymmer i och med 2 avstängda spelare. Offensivt ser det dock bra ut och jag tror på en öppen tillställning här. Jag spelar Över 2 mål (goal line) till oddset 1.60. Pengarna tillbaka vid 2 mål. Detta är ett maxspel så högsta möjliga insats därmed. AVANTI!!

/ L’orso