Como tar emot Novara och det börjar bli än mer desperat för hemmalaget nu. Senast var man nära att ta en seger efter att ha haft 0-2 borta mot Trapani men man tappade till 2-2. På hemmaplan brukar man spela bra och formen är ganska bra ändå. Novara hade en riktigt bra form för en tid sen för att sen gå extremt uselt senaste tiden, men man vann sist med 4-1 hemma mot Avellino vilket borde gett dom nytt självförtroende. Tror vi kan få se en svängig match här med en del mål.

  • Como – Novara
  • Spel: Över 2 mål (asian)
  • Odds: 1.854 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

Como hade 0-2 senast borta mot Trapani men tappade sen till 2-2 vilket var riktigt tungt. Nu är det än mer kniven på strupen då man behöver 3 poäng snarast för att nå lagen ovanför. Man ligger ju sedan länge sist i tabellen, men har nu haft en bra period med 6 raka matcher utan förlust där man gjort mål i varje match. Problemet är bara att man låg ju efter så mycket så att bara ta 1 poäng räcker liksom inte långt i den sits man är i utan det är 3 poäng som gäller helt enkelt. Vilket man fattat och därför varit bra offensivt i de senaste matcherna, men samtidigt så har man släppt in flest mål i serien av en anledning. Sen bär man veta att Como spelat bra fotboll på hemmaplan åtminstone spelmässigt, sen att resultaten inte gått deras väg är en annan femma. Här tror jag man kommer stå upp bra trots att det är topplaget Novara som kommer på besök.

Här saknar man backen Nicola Madonna som är ett avbräck, annars ordinarie förutom att man ju tappat backarna Pol Garcia Tena och Borghese nu i januari fönstret vilket är avbräck. Offensivt så fortsätter Ganz att göra mål, vilket han gjort i 4 av de 5 senaste matcherna så bra form på han. Även nye Pettinari på topp har börjat bra i klubben med 2 mål på 4 matcher.

Como     novara

Novara hade en riktigt bra period innan julafton, för att sen gå ner sig helt och inte ens göra något mål alls i 4 raka matcher, som även är 4 raka förluster. Senast tog man dock en efterlängtat seger igen och där offensiven såg riktigt bra ut. Man vann över Avellino med 4-1 och hade dessutom bud på fler, och man brände en straff också. När offensiven ser bra ut, ja då ser den bra ut och jag tror man kommer bygga vidare på segern senast och när man nu möter ett desperat lag i Como så lär det dyka upp en hel del chanser. Skulle inte förvåna mig ifall Novara kan göra 3 mål helt själv. Sen tror jag i och för sig att Como kommer hjälpa till på överspelet. Hur som helst så tror jag vi får se en öppen match.

I bortalaget så stryker vi endast mittfältaren Pancrazio Farago vilket är ett avbräck. Men man har dock samtliga offensiva spelare tillgängliga där nästan alla var inblandade i målen senast. Så med ett förbättrat självförtroende kan det absolut bli en trevlig match detta.

—————————————————————————————————————————————————————

Como är bra på hemmaplan, i alla fall spelmässigt. Nu är man i desperat läge då man behöver 3 poäng genast. Man är dessutom i bra form och man lär bjuda upp till dans här med formstarkt anfall. Novara tog en efterlängtad seger senast vilket borde ha gett dom en bra boost för fortsättningen. Offensivt gjorde man 4 mål senast men borde blivit mer. Tror på en öppen match här. Jag spelar Över 2 mål (asian) till oddset 1.854. Och vi får pengarna tillbaka vid bara 2 mål. Insatsen är lite över medel. Avanti!

/ L’orso