Ett stopp även i Colorado ikväll där Dodgers gästar för en sista avgörande match i en serie av tre matcher mot Rockies. Dodgers förlorade första matchen efter att Rockies vunnit med 7-5, man ryckte upp sig i andra och vann med 4-1. Jag har hittat ett special-spel ikväll på en spelarprestation, och innan jag hann uppfatta linan och oddset nöp jag min i armen och gnuggade ögonen två gånger om.

  • COL Rockies – LA Dodgers
  • Speltips: Yasiel Puig Över 0.5 Runs-hits-RBI’s
  • Odds: 1.96 @betsafe
  • Insats: 4/7 enheter
  • Spelstopp: 22.10

Startande för COL Rockies - 

Jordan Lyles, har gjort 3 starter så här långt in i säsongen och har gått igenom totalt 15 innings. Över dessa 15 har Lyles släppt 17 hits, 11 runs och har en WHIP 1.53 med en 6.00 ERA. Mötte i sin senaste start Reds och då hade han en bra match, gick 7 innings och släppte endast 4 hits 1 run. Backar man dock och kollar på de två matcherna han startade innan Reds, mot San Diego och San Francisco, har han betydligt sämre statiskt. Släppte totalt över dessa två lagen 13 hits och 10 runs(!), allt detta över endast 8 kastade innings. Lyles släpper generellt mycket hits, förra säsongen släppte han runt 55 över 49 pitchade innings med en 5.14 ERA över 10 starter. Lyles har inte hittat någon vidare form ännu och jag tycker absolut inte han har visat att hans kast är något som hotar motståndarlaget, insatsen senast mot Reds säger inte mycket då Reds, inte är det bästa laget just nu.
dogerock

Möter ett väldigt vasst lag ikväll, som både kan slå och springa. Att det lätt kan rinna iväg för Lyles, är ingen omöjlighet.

Till Puig då, som förra året hade en helt okej säsong. Han är ingen Ortiz, Trout eller Bautista, men han är duktig och potentialen är absolut där. Landade förra året på en 0.255 hit-AVG, ingen supersiffra siffra som sagt men vad som är intressant är hans start denna säsongen. Slår just nu i en 0.302 AVG och hade en hit så sent som igår, och ännu en hit i förrgår. Båda mot Rockies. Puig är kanske inte någon som kan ladda iväg en hit stenhårt, styra den i något hål och dra in runs, men vad han kan göra är att få iväg en single-hits.

Med tanke Lyles halvdana kast hittills, är jag övertygad om att Puig kan läsa minst en av dom och få iväg en hit. Blir Puig walkad istället och inte ens får chansen till att slå, finns det en hel del killar efter honom som är riktiga slugares ändå och kan slå in honom. Alltså, kommer Puig bara in som en run eller drar iväg en hit, har vi spelet hemma. Över 0.5 på Puig hos betsafe till oddset 1.96 lockar otroligt mycket och jag plockar!

/MSrekare