Här kommer ett spel från den Skottska tredje divisionen mellan bottenlaget Clyde och topplaget Queens Park. Jag har saken klar för mig och spelet känns ännu säkrare med tanke på ena lagets skadebekymmer!

Clyde – Queens Park
Spel: 2
Odds: 1.85 @ Pinnacle
Insats: 8/10
Spelstopp: 20.45


Clyde ligger sist i serien
och man är helt ur slag för dagen. Man har 3 raka förluster och pinsamma 1-9 i målskillnad på dessa matcherna! Man har i de två senaste matcherna åkt på stryk på bortaplan mot både Stirling och East Stirling och dessa lagen är liksom Clyde indragna i bottenstriden i serien… Man är uppe i 6 raka utan seger och nu möter man ett topplag som visar fin form för dagen! Clyde är seriens överlägset sämsta hemmalag med bara 14 inspelade poäng i år vilket ger resultatraden 4-2-5.

Till den här matchen har laget stora bekymmer, framförallt i defensiven, där man saknar skadade försvarstrion Iain Gray (18/0), Gavin Brown (16/0), David Marsh (14/1). Lägg därtill att man saknar anfallarna Michael Oliver (14/0) och Stefan McCluskey (21/2) plus att man får klara sig utan viktige mittfältaren John Sweeney (23/5). Det ser riktigt tungt ut för Clyde inför det här mötet!


Viktige mittfältaren John Sweeney m.fl. saknas för Clyde!

Queens Park ligger på andraplats i tabellen bakom giganten Rangers som blir omöjliga att nå då man är 22 poäng bakom dem. Man har en ruskigt bra form för dagen med 2 förluster (Båda mot Rangers) på lagets 13 senaste matcher. Man har två raka segrar nu mot Berwick hemma (2-1) och toppkollegan Peterhead borta (2-0) så formen är god! Lagets trivs bättre borta än hemma och resultatraden 7-3-1 på bortaplan är imponerande, bara Rangers är bättre, och målskillnaden skrivs till 19-13. Bortaformen är dessutom riktigt, riktigt bra då man har 1 förlust (mot Rangers) och 4 segrar på sina 5 senaste bortamatcher.

Queens Park saknar fortsatt försvararen Gallacher (15/1) och mittfältaren Queen (19/5) som båda är fortsatt skadade.

Det är som ni förstår väldigt mycket som talar för Queens Park här och som avslutning på den här reken kan jag säga att Queens Park har vunnit de 9 senaste mötena mellan lagen och på Clydes hemmaplan har man vunnit 4 matcher i rad nu!