Igår gick vårt kära Malmö vidare och idag är det nya tag där vi bland annat får se Club Brugge ta emot Manchester United som kommer på besök. Club Brugge som åkte på en sur förlust i första mötet då man släppte in mål i slutminuterna, söker revansch och kommer göra allt för att ta det medan Depay och Co. kommer till detta möte med fullt självförtroende och tron på att äntligen få vara med i Champions League igen. Jag tror det bara finns ett lag på banan och när jag se oddsfördelningen spikar jag utan att tveka. Häng med!

  • Match: Club Brugge – Manchester United
  • Spel: Manchester United rak vinst
  • Odds: 1,91 @ betfair
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

logotyp

Först ut är Club Brugge som för tillfället inte är inne i någon bra form. Efter den sura förlusten mot United åkte man även på en rejäl förlust mot Zulte med 2-0 och laget är i en liten svacka. Varken Champions League eller seriespelet går som det ska och att man idag ännu en gång möter ett motstånd som Manchester passar inte gott. För att kunna ta sig vidare krävs en 2-0 vinst m.m. vilket verkligen inte är troligt i mina ögon. Man måste öppna sig och anfalla från start, och jag tror det endast gynnar United som med sina sylvassa kontringar lär förgöra Brugges hopp. Avslag!

Över till United som fortsatt imponerar och man verkar ha fått ihop saker och ting riktigt bra. Ser man till formen så kan jag inte klaga trots att man endast fick med sig ett oavgjort resultat i 0-0 mot Newcastle senast. Innan det hade man tre raka vinster och nämnvärt är att man ännu inte släppt in ett mål i Premier League. Man kommer till detta möte mot Club Brugge med en fin 3-1 vinst och då belgierna lär öppna sig ännu mer i detta möte tror jag Depay tillsammans med Rooney lär njuta. En bra spik!

Så mitt lir blir ganska uppenbart. Jag tror Manchester United är numret större än belgiska Club Brugge och därmed lirar raka tvåan till ett fint odds. Insatsen får ligga på medel!