Formstarka Club Brugge drabbar samman med formsvaga Kortrijk här i en match som på förhand ser ut att bli en enkel seger för Club Brugge!

Club Brugge – Kortrijk
Spel: Club Brugge -1 (Asian Handicap)
Odds: 1.90 @ Pinnacle
Insats: 6/10
Spelstopp: 18.00

Club Brugge som länge ledde den belgiska högsta ligan började dala för ett tag sedan men nu har man återigen hittat den fina formen igen. Man har 3 raka storsegrar bakom sig och har fina 12-2 i målskillnad på dessa. Det är framförallt på hemmaplan som laget stortrivs och man har 6-2-2 som resultatrad och fina 21-10 i målskillnad.  

Nu ställs man mot kortrijk som ligger på en sjundeplats i ligan och som är helt ur form för dagen. De har 4 raka förluster bakom sig och det finns ingenting i deras spel som tyder på att de skulle vara bättre till den här matchen. Jag har väldigt svårt att se hur formstarka Club Brugge, på hemmaplan, ska kunna tappa poäng i den här matchen!


Club Brugges Carlos Bacca leder den inhemska
skytteligan med sina 17 gjorda mål denna säsongen.

Club Brugge har 6-1-0 som resultatrad på sin hemmaplan mot Kortrijk under 2000-talet och det mesta talar för att man kommer utöka den raden till 7 segrar. Man spelar härlig offensiv fotboll för dagen samtidigt som defensiven spelar i stort sett felfri fotboll. Kortrijks defensiv har inte imponerat den senaste tiden och senast släppte man 3 mål och nu möter man ännu vassare offensiven. Jag tror man åker på stryk med många mål ikväll!