Eftersom jag är handbollsrekare lär denna rek överraska en del av er. Då det är landslagsuppehåll och dåligt med spelvärde inom dessa landskamper, har jag valt att fokusera på franska andraligan där jag hittat ett fint lir mellan Clermont och Creteil. Bägge lagen kommer till detta möte med fokus på att plocka tre poäng och få vara med uppe i toppstriden. Man har etablerat sig i Ligue 2 och de senaste åren varit typiska mittenlag. Jag har fastnat för en överspelslina som jag väljer att lira. Häng med!

  • Match: Clermont – Creteil
  • Spel: Över 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 20:00

Börjar vi med att kika på Creteil så förlorade man sin senaste match med 2-1 förra veckan, vilket i sin tur innebar åttonde av tio matcher som gått över 2,5 mål. Man har allt som allt ett dåligt försvar där man oftast inte lyckas hålla nollan och en mållskillnad på 18-19 talar sitt tydliga språk. Ett genomsnitt på 2,8 mål per match är ett perfekt utgångsläge för ett överspel och då bettan erbjuder ett så pass fint odds, kan jag inte blunda!

På andra sidan står Clermont som är lite i en liknande situation där man kommer till detta möte med en 2-1 förlust i bagaget. I de senaste fyra matcherna har försvarsspelet samt anfallsspelet rett ur varandra då man släpper in men samtidigt gör en hel del mål. 3-2, 2-2, 2-2 och 2-1 är resultaten i dem matcherna vilket helt klart bäddar för överspel. Vid vinst går man förbi Creteil med en poäng och det är inget snack om att man ska gå för seger på hemmaplan. Med detta facit och en mix med Creteils usla försvarsspel tror jag att det kan bli mycket mål, och jag lirar!

Fredag och Ligue 2, kan det blir mycket bättre? Jag utgår från statistik och väljer att gå på ett överspel i denna match. På förhand ser det mycket bra ut och jag väljer att lira över 2,5 mål i matchen till en insats på medel!