Vi beger oss mot kyliga Cincinnati och Great American Ball Park där Pirates gästar Reds i en spännande seriefinal. 1-1 i matcher är resultatet efter att Reds total-kollapsat i första matchen men som dock hämtade sig snyggt och studsade tillbaka med en snygg 5-1 vinst igår. Avgörande i natt alltså och ett mycket spännande möte att vänta!

  • CIN Reds – PIT Pirates
  • Speltips: PIT Pirates över 4.0 runs (Void vid exakt 4)
  • Odds: 1.81 @pinnacle 
  • Insats: 5/7 units
  • Spelstopp: 19.11

Startande för CIN Reds - 

Tim Melville, möter Pirates för första gången i kväll och faktum är att vartenda lag Melville kommer få möta i fortsättningen kommer vara första gången då han i kväll gör debut i högsta ligan. Rookien spelade i Triple-A ligan förra säsongen där han gick för en 4.63 ERA med ett 7-10 W-L record. Startade 27 gånger och kastade runt 150 innings, släppte över dessa 150 innings 140 hits och 89 runs(!) samt en 1.38 WHIP. Hans prestationer och siffror är inget som får en att bli vidare exalterad, speciellt med tanke på nivån i ligan. Skillnaden mellan AAA och MLB är inte direkt hårfin.

Melville gick under springseason med Reds 17 innings, släppte där 22 hits och 13 runs(!) med en skyhög 1.57 WHIP. Värt att nämnas då är att han under den tiden mötte killar som är bättre än minors-nivån men inte i närheten så bra som kvällens lirare,Pirates.
Pittsburgh_Pirates10cin_1200x630

Vilka ska då Melville försöka rubba ikväll? Jo - 

Ett Pirates som lirat helt outstanding med sina killar speciellt i övre uppställningen, man har haft ett offensiv som bara håvat in runs i matcherna. McCutchen, Marte, Polanco, Cervelli och Mercer slår alla i siffror allt i från 0.2500 till 0.300 så här långt. Det är några par otroliga insatser vi har fått se hittills av Pirates och man kan utan tveka säga att dom fortsätter att bygga på från förra årets säsong. David Freese, som detta året kom till Pittsburgh från LA Angels är en ytterst intressant kille som också hittills har slagit i mycket bra siffror.

Nu är det inte så att han är inspelad i högsta ligan och möter Phillies utan en rookie som gör sin första MLB-debut mot ett otroligt självsäkert,rutinerat & samspelt Pirates, det blir ett ytterst tuff uppgift för Melville i kväll. En del walks att vänta som därefter slås in av Piraterna?  Pinnacle har placerat linan på 4.0 runs till 1.81 för Pirates del,jag kan inte se något annat än överspel och den plockar jag utan att blinka

/Msrekare