Masters turneringen i Indian Wells har bjudit på några skrällar och några bomber, den största är nog att Andy Murray åkte ut i andra omgången. Men nu till spelet, Marin Cilic som har spelat en match på ett halvår efter sin skada såg riktigt dålig ut i den matchen medans Nalbandian är påväg tillbaka till det spelet han en gång hade. Jag har en klar matchvinnare och försöker mig på handikappspelet.

  • Speltips – Nalbandian -3.5 games.
  • Liga – ATP Indian Wells
  • Odds – 1.83 @ bet365
  • Units – 6/10
  • Spelstopp – 00.30

 

Marin Cilic från Kroatien som just har kommit tillbaka från en skada spelade Delray Beach turneringen i USA och det såg inte alls bra ut. Han blandade bra slag med riktigt rostiga slag, missade väldigt lätta bollar vid nät alldeles för ofta och det får man inte göra nu i toppen om man ska vinna matcher. Han var känd som en bra returnerare men det var han inte i den matchen heller och det har med tempot att göra, annat från träning till match. Han är känd för sitt grundspel som höll hög klass då han kunde väldigt bra spelare väldigt lätt ibland. Han har en bra första serve men när den sviker så är det ganska lätt att komma runt hans serve och kanske få med sig ett break.

David Nalbandian går segrande ur dagens drabbning

David Nalbandian från Argentina har spelat mycket matcher i år på gruset och han jobbar för att komma upp i tempo och i matchform och nu anser jag att han har gjort det. Han har krossat en spelare som Berlocq på gruset och det är väldigt starkt. Han har ett riktigt bra grundspel med hårda slag men han är även en grym boll känsla som gör att han kan göra stoppbollar nästan när som helst och det är enormt bra mot den store och orörlige Cilic. Nallen spelade igår mot Starace i första omgången och i första set var han ganska seg startad då det var hans första hardcourt match efter gruset men sen kom han igång, 7-6,6-0 slutade matchen.

Jag väljer att spela handikapp spel då jag tror att Cilic kommer ha svårt att hålla serven matchen ut mot David och detta kan rinna iväg om David är på spelhumör.

Lycka till!

/Lidde