Franska Öppna har börjat väldigt dåligt för mig här på sidan men nu ska det vändas. Cilic gjorde en stabil sist och Kyrgios skräll slog en otroligt formsvag Stepanek, här blir det ingen skräll.

  • Matchen : Cilic – Kyrgios
  • Liga : Franska Öppna
  • Speltips : Cilic -2.5 sets
  • Odds : 1.71 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 11.00

Marin Cilic ifrån Kroatien imponerade emot Petzschner i första omgången trots att han inte behövde kämpa så otroligt mycket, han vann i tre raka set väldigt enkelt och det såg väldigt bra ut. Hans grundslag satt väldigt bra med bra tryck och tysken hade väldigt svårt att göra någonting i Cilic’s serve games. Han servade även stabilt, vart breakad en gång då han slappnade av direkt i tredje set men då vände han snabbt på steken och vann enkelt i sista set också. Det enda som talar för att han ska tappa ett set i denna matchen är underskattning då motståndaren är född 1995, men att han slog Stepanek gör nog att han inte underskattar honom.

Nick Kyrgios ifrån Australien är en spelare som har en stor framtid inom tennis, jag såg honom i en challenger turnering i Sydney och då vart jag väldigt imponerad, han spelade väldigt bra men det var trots allt emot väldigt mycket sämre motstånd, ungefär 100+ på rankingen sett till Cilic. Kyrgios vann i tre raka set emot Stepanek, alla i tiebreak, anmärkningsvärt är att han förlorade fler bollar i matchen än Stepanek men vann ändå i tre raka set, kan aldrig ha hänt förut. Han har en helt okej första serve, men han har inget större tryck i sina grundslag och det tror jag att Cilic kommer nyttja idag och verkligen ta tillvara på.

Jag tror att Cilic vinner i tre raka set och det enda som kan stoppa honom är underskattning.

Lycka till!

/Lidde