I dagens Franska Öppna så ställs Marin Cilic emot David Ferrer, en Cilic som har börjat prestera efter sin skada kan inte bli en alltför lätt uppgift för Ferrer.

  • Matchen : Cilic – Ferrer
  • Liga : ATP Franska Öppna
  • Speltips : Cilic +6.0 games i matchen
  • Odds : 1.71 @ Pinnacle Sports
  • Units : 5/10
  • Spelstopp : 12.30

 

Marin Cilic ifrån Kroatien vann US Open förra året men har sedan dess varit skadad väldigt mycket och har inte presterat bra tennis på länge, förrän Franska Öppna. Här i Frankrike så har han inte tappat ett set än och har krossat sina motståndare, Haase, Mayer och Arnaboldi. Marin är en spelare som besitter ett väldigt fint grundspel och en bra serve men har haft det svårt att få det att lossna men han visade mer och mer förra året att han vill vara i toppen och han började spela som en också. Cilic kommer troligtvis att spela väldigt aggressivt och försöka slå ut David Ferrer och det kommer att hänga på misstagen från hans sida om han vinner eller inte.

David Ferrer ifrån Spanien är en av dom absolut bästa i världen på gruset, han har haft den enorma oturen att vara i skuggan av Rafael Nadal annars hade han troligtvis haft någon Grand Slam titel i bagaget. Han är känd för att vara den spelaren som aldrig ger upp och det fick man se emot Bolelli, 1-2 underläge i set sen släppte han endast ett game. David är en duracell kanin, han är enormt snabb och uthållig och jagar nästan upp varenda boll, Cilic kan däremot passa han rätt dåligt då Cilic har kraften och även rörligheten för att hota honom.

Jag ser inte att Cilic ska bli utskåpad här, jag tror att Marin har chans på matchen också.

Lycka till!

/Lidde