Estrella vann sin match enkelt mot Thiem och allt gick enligt planen. Det finns ingen anledning till att inte fortsätta på Estrella som spelar fantastisk tennis för tillfället och vi har ett dundervärde mot Cilic.

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Barcelona
  • Match: Cilic – Estrella
  • Spel: Estrella +1.5 set
  • Odds: 2.24 @ Pinnacle
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 11:00

I år så har Estrella plockat set mot Klizan, Bellucci, Bolelli och Thiem bland annat. Det är inte alls dåligt utan det visar bara den stabilateten han håller över en hel match och inte viker ned sig så fort det blir bra motstånd. Även under förra säsongen så plocka han set mot Janowicz, man kunde tyvärr inte se matchen idag men statsen talade för att det var en mycket övertygande seger och Thiem hade väl lite skavanker dock så håller Estrella en hög nivå nu som är svår att stoppa. Jag tror att han har tillräckligt med ”game” i sig för att kunna knipa ett set mot en medioker Cilic.

Cilic har inte spelat något vidare sedan han kom tillbaka, förlust mot Monaco på hard samt tappat set mot Florian Mayer och tog endast tre gem mot Djokovic i kvartsfinalen i MC. Det ser väldigt tafatt ut och en väldig osäkerhet vilken leder till att han inte kan ta den kontrollen han behöver för att kunna hålla en bra nivå. Det såg vi även under förra året att han darrade lite och tappade set mot Kamke, Jurgen Melzer, Mathieu samt Matosevic. Detta är en liga som Estrella tar alla dagar i veckan med den form han håller och jag kan inte se hur Cilic ska kunna sätta stopp och vinna i två raka.

Man måste inse att man kan inte spela Cilic -1.5 set när han är så här kass. Jag sa till en polare att allt över 1.85 på att Estrella plockar set är värde. Nu får vi 2.24 och det tar jag utan att tveka!

@haegge1