OBS!! Här kommer ett nattspel med 5 timmar till start, Thompson spelar troligast sitt livs tennis just nu och han möter en ung ITF spelare som gör ett försök till att klara av Challenger touren.

  • Matchen : Chung – Thompson
  • Liga : Challenger Bangkok
  • Speltips : Thompson att vinna matchen
  • Odds : 2.00 @ Williamhill
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 05.00

 

Hyeon Chung ifrån Syd Korea är en ung talang född 1996, han är en renodlad hardcourt specialist som började året otroligt bra men som sedan har gått lite nedåt. Chung har gjort ett seriöst försök nu att försöka ta sig in på Challenger touren men det har gått tufft, han har inte kunnat vinna över dom ”riktiga” Challenger spelarna. Hans största vinst t ex på touren är just i förra matchen då han vann över Soeda med 2-1 i set men Soeda var riktigt dålig på att vinna games i denna matchen, han dominerade fullständigt matchen igenom men mentalt så är han inte hemma efter US Open kvalet.

Jordan Thompson ifrån Australien är också en ung spelare född 1994 som också trivs bäst på hardcourt. Jordan har imponerat oerhört mycket på mig denna veckan i Thailand, han har verkligen kört över allt som har varit i hans väg. Han har kört över 3st väldigt bra Challenger motståndare i raka set, Edmund, Vanni och Duckworth, sammanlagt i denna turneringen så har han tappat han 15 games på fyra matcher, alltså ungefär 4 games per match vilket är sjukt. Det Jordan har varit överlägset bäst på i veckan är just returneringen och det tror jag kommer vara nyckeln idag.

Jag anser att med Jordans toppform så skulle han ha varit favorit, visst det är bådas första Challenger final men Thompson har verkligen momentum just nu.

Lycka till!

Följ mig på Twitter @Liddess för att jobba in spelen!