Chievo tar emot Torino på hemmaplan och jag tycker oddsen sitter ganska konstigt här. Chievo har varit stundatls rätt bra på sistone medan Torino mest känns uddlösa och tråkiga. Jag tycker mig ha hittat ett rätt intressant spel så häng på vettja!

  • Chievo – Torino
  • Spel: Chievo Asian Handicap 0
  • Odds: 2.10 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

Chievo avslutade förra året med att slå Hellas (0-1) i Verona-derbyt och det måste ha varit skönt. Och man ska absolut inte be om ursäkt för det då man gjorde det bra. Förutom den matchen så har man stundtals visar bra kreativitet i anfaller där Meggiorini och Paloschi visat sig vara väldigt farliga på sistone. Framförallt i matchen mot Cagliari för 3 matcher sen så hade man mängder med chanser att göra mål, det blev bara 2 mål, men det räckte ju till vinst så.

Rodolfo Maran har verkligen fått fart på Chievo sen han ersatte Eugenio Corini i oktober. Visst började det tungt med 4 raka förluster men man mötte ju Roma, Milan, Genoa och Palermo 3 av matcherna på bortaplan, så inte så mycket att säga om. Men mot sämre motstånd har dom spelat betydligt bättre och tagit poäng. Nu möter man ett Torino som inte är något jättebra lag denna säsong så jag tror man minst tar 1 poäng här. Men lägger vi till faktorn att Torino inte alls är så bra på bortaplan och Chievo har visat fin form på sistone så väljer jag ändå att gå in på att dom vinner med pengarna tillbaka på oavgjort resultat.

Vi stryker Ruben Botta som är avstängd och vi stryker Alessandro Gamberini och Ivan Radovanovic. Men tycker inte det är några stora avbräck direkt.

chievo_200x200      torino_200x200

Torino är inte alls samma lag med Alessio Cerci och Ciro Immobile vilket visat sig vara för stora tapp i offensiven där man sett rätt tråkiga ut. Visserligen har man gjort lite mer mål i de senaste matcherna men det har varit mot ett Köpenhamn med 2 man utvisade och mot ett Genoa som saknade sina 2 bästa spelare varav en av förstemålvakten Perin. I bortamatchen mot Empoli näst senast såg man det man sett hela hösten, ett uddlöst tråkigt Torino.

Nu ska man möta ett Chievo på bortaplan och man har blivit favriter vilket jag inte förstår. Man saknar en del spelare som är; Gillet, El Kaddouri, Masiello, Nocerino, Sanchez Mino, Ruben Perez and Larrondo. Där hittar vi bland annat förstemålvakten och en ordinarie mittfältare. Lägg även till att man saknar Emiliano Moretti som är avstängd så en ordinarie back försvinner också.

Och som sagt så förstår jag inte varför Torino helt plötsligt ska vara favoriter på bortaplan där man varit rätt kassa. 1 vinst, 1 oavgjord och 5 förluster är deras facit när man spelat på bortaplan. Nu ska man spela på Bentegodi och de svåra underlaget som Chievo har bra mycket bättre koll på. Nä när man får över 2 ggr pengarna på Chievo draw no bet så finns det ingen tvekan på att jag går in på det spelet.


Chievo bemästrar det svåra underlaget på hemmaplanen Bentegodi mycket bättre än vad Torino gör. Chievo har spelat rätt bra på sistone och fått med sig många poäng varav en vinst mot Hellas i Verona-derbyt är senaste matchen, en självförtroendehöjare helt klart. Torino har visserligen fått med sig en del poäng på slutet men det har varit mot ett Genoa som saknat bra spelare och sedan mot lag som inte spelat sina bästa matcher. Sedan är man dåliga på bortaplan och saknar en del spelare. Chievo draw no bet blir mitt spel här och jag lägger en insats på medel här. Jobba!

/ L’orso