Napoli spelar ikväll säsongens tredje seriematch, borta mot Chievo. Man har visat upp bra resultat på sistone, och jag har hittat ett spelvärt odds utöver en rak seger!

Match: Chievo – Napoli
Tips: Cavani att göra mål
Odds: 2,00 @ Betsafe
Insats: 5/10 units
Spelstopp: 2011-09-21 20:45

Motivering:

Napoli går som tåget i serieinledningen! Man inledde med en seger borta mot Cesena, följde upp det med ett X (1-1) borta mot Manchester City i Champions League förra veckan, samt slog Scudetto-favoriten Milan i helgen på hemmaplan med siffrorna 3-1.

Cavani är en spelare som haft stor delaktighet till lagets resultat den här säsongen. Han gjorde lagets enda mål borta mot City, snyggt inrullat på ett friläge. Dessutom mäktade han med ett hattrick i helgen hemma mot Milan, han gjorde alltså samtliga Napolis mål i matchen.

Han har alltså gjort 4 mål på de senaste två matcherna, då han gick mållös av planen i premiären på bortaplan. I fjol tog han steget upp i rampljuset, då han gjorde 26 mål på 35 matcher totalt, och var en stor bidragande faktor till Napolis positiva placering i ligan då.

Chievo har hittills i ligaspelet släppt in 4 mål på två spelade matcher (2-2 hemma mot Novara i premiären, som sedan följdes upp med 2-1 -förlust borta mot Parma i helgen).

Om vi ska dra lite matematik på det här också, så ser det ut som följande: Oddset 2,00 motsvarar mål i varannan match (50 % chans). Om man då ska se på att han gjort 4 mål de två senaste matcherna så tycker jag att oddset är väldigt spelvärt. Lägg därtill att Chievo inte har något supertätt försvar, och det känns som ett väldigt bra odds!

Enda anledningen till medelinsatsen är att Napoli spelar på bortaplan, då det inte riktigt är samma ”full fart framåt”-inställning som de visar på hemmaplan.

God spellycka,
/Blixt