Vi lägger undan Champions League-matcherna och kikar lite på matchen mellan Chievo och Modena i Coppa Italia. Oddset är klart godkänt och duger som bank.

  • Match: Chievo – Modena
  • Tips: 1 (1×2)
  • Odds: ca 1,55
  • Units: 6/10
  • Spelstopp:15.00 23/11

Analys:

Som sagt så är oddset godkänt och kan spelas som bank i en kupong med flera matcher. Det skall i alla fall skilja en del del i klass mellan dessa lag och ettan känns klart vettig.

Chievo är med på den övre halvan i Serie A och har 2-0-3 på de fem senaste matcherna. Laget vann senast borta mot Catania och innan dess vann man hemma mot Fiorentina. Det är just på hemmaplan som Chievo är starkast och tar mest poäng. Hittills har Chievo bara förlorat en match på hemmaplan, den förlusten kom något överraskande mot Bologna. Förutom Fiorentina så har laget också slagit lag som Genoa och Napoli på hemmaplan vilket vittnar om att laget är väldigt bra i sina bästa stunder. Ett lag från Serie B borde således inte vålla några större bekymmer. Truppen är starkare än Modenas och dessutom har laget hemmaplan och två raka vinster i ryggen. Ettan känns säker men eftersom det är Cupmatch så lär en del reservspelare luftas så något handicapspel är inte aktuellt.

Modena hittar vi i Serie B, alltså serien under Chievo. Laget ligger på 19:e plats och har bara en vinst på 8 bortamatcher, dessutom har laget bara mäktat med 6 mål framåt. Detta alltså i Serie B och det ska så klart vara klasskilllnad mellan dessa lag. Modena har 1-2-2 på de fem senaste matcherna och har inte vunnit på de 4 senaste matcherna. Med Serie A-mått så är truppen också väldigt svag och skall inte kunna rubba Chievo på bortaplan. Modena har ett berg att bestiga i den här cupmatchen och jag tror att fokus i nuläget ligger på att förbättra sin position i ligan.

Lycka till!

//Josef