Milan är ute efter revansch efter förlusten mot Tottenham i CL tidigare i veckan, reser man sig redan i denna match? Häng med.

Chievo – Milan
Mitt tips: 2
Insats: 5/10
Odds: 1.85 Expekt
Spelstopp: 2011-02-20 15:00

Chievo har lyckats med ett par riktigt bra matcher senaste tiden, senast mot Napoli som man slog hemma med 2-0, 2-2-1 på dom fem senaste och laget har uppträtt någorlunda stabilt. I tabellen ligger man på en trettonde plats och befinner sig på någorlunda säker mark ifrån bottenstriden. 4-6-2 hemma denna säsong.

Milan har gått riktigt bra i ligan senaste tiden och är också fortsatt obesegrade på dom fem senaste med 3-2-0 i ligan. Man mötte Tottenham tidigare i veckan i Champions League och förlorade hemma med 0-1 vilket man nu ska vända i returen. Här vill man nog visa fansen att detta inte är början på något dåligt och komma tillbaka på en gång. Fina 7-4-1 borta denna säsong.

Chievo saknar idag Bogliacino, Luciano, Marcolini, Mandelli och Sardo.

Milan saknar Pirlo, Zambrotta, Inzaghi, Bonera och Ambrosini.

Milan har en förkrossande statistik på just Chievo och det är ett lag man inte brukar ha några större problem med. Jag tror Milan vinner detta idag utan några större problem och tvåan spelas.

Lycka till.