Chievo tar emot Juventus i superform, ja inget har väl undgått detta Juve med över 10 raka segrar i ligan. Och tror även man har superchans här såklart. Chievo saknar viktiga backar och är inget jättebra lag defensivt. Man stöter på en viss Dybala i bortalaget som gör mål i varje match och ser riktigt bra ut. Men det är väl främst hela laget som ser riktigt bra ut och kan inte tänka mig att att man inte vinner här, den raka 2an ger dock för lite i odds så kör på ett målspel på bortalaget här.

  • Chievo – Juventus
  • Spel: Juventus över 1.5 mål
  • Odds: 1.901 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 10/10 Units
  • Spelstopp: 12.30

Chievo är ett lag som spelar rätt trevlig fotboll, men att man sen inte har kvalitén i hela laget gör att man brister en hel del ganska ofta. Det är nästan alltid så att man går ifrån en match och har släppt in mål, har faktiskt hänt i 16 av lagets 21 matcher denna säsong. Faktum är att man sett ganska stabbiga ut i defensiven senaste tiden vilket är en ganska dålig tajming nu när man möter seriens formstarkaste lag med flera heta spelare offensivt sätt. Tror väl egentligen inte att Chievo kan förhindra Juventus från att göra 2 mål som behövs.

Och det blir såklart inte lättare när man har mittbacken Cesar avstängd här vilket är ett tungt avbräck då han varit bra denna säsong. Man har sen tidigare även mittbacken Gamberini skadad, även det ett avbräck. Och sen har man också backen Mattiello skadad liksom mittfältaren Hetemaj. Man ska inte heller glömma långtidsskadade Mariano Izco som hade varit en viktig spelare i detta Chievo, främst defensivt då. Sen är anfallaren Alberto Paloschi nära att lämna för Swansea. Vilket skulle försämra laget i sin helhet.

Chievo    juventus

Juventus är i grym form och vinner över allt och alla just nu, och då känns Chievo som en liten munsbit. Man har under de 14 senaste dagarna vunnit mot Udinese med 0-4, slagit ut Lazio ur cupen (0-1), vunnit hemma mot Roma (1-0) och vunnit hemma mot Inter i cupen (3-0). Man är nu uppe i 14 segrar på de 15 senaste om man räknar in Champions League. Annars är det 11 raka segrar i ligan och 14 raka inklusive coppa italia. Imponerande facit minst sagt. Men det är inte heller så konstigt då man spelar väldigt bra och där offensiven visat sig vara bättre än man trott efter att ha sett inledningen på säsongen.

Vi ha en Dybala i toppform som gör mål på det mesta just nu. Vi har en Pogba som levererar fina bollar hela tiden till anfallarna. Vi har en Morata som gjorde 2 mål hemma mot Inter nu i veckan, som troligen lär få chansen nu mot Chievo. och det är för att Mandzukic är ett frågetecken inför denna match. Annars är det väl enbart Evra som saknas på grund av avstängning. Annars inga avbräck. Frid och fröjd i ett formstarkt Juve.

————————————————————————————————————————————————————–

Chievo är klasser sämre än Juventus. man har ingen superform heller. Släppte in 4 mål i andra halvlek mot Lazio senast, visst att man fick rött kort men ändå. Apropå det röda kortet så har man backen Cesar avstängd, och sen tidigare även backen Gamberini skadad. Tungt. Juventus å andra sidan bara vinner och vinner, och gör en del mål. Dybala är i superform. Detta skulle lika gärna kunna bli en repris som mot Udinese borta där man vann med 0-4. Dock krävs bara 2 mål nu. Jag spelar Juventus över 1.5 mål till oddset 1.901. Jag maxar insatsen här. Avanti Juve!