Båda lagen har en del problem med sitt spel vilket bäddar för detta spel. Häng med.

Chicago Fire – Real Salt Lake
Mitt tips: Under 2.5
Insats: 5/10
Odds: 1.75 Bwin
Spelstopp: 2011-06-23 02:30

Chicago Fire har lyckats med att få till en skaplig defensiv, problemet man har är att göra mål och få med sig tillräckligt med poäng. Detta är något man måste sätta igång med innan säsongen har försvunnit. 1-4-0 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en fjärde plats i Eastern. 1-4-1 hemma denna säsong.

RSL har också problem med offensiven då man saknar folk på topp och det har helt klart synts i matcherna man spelat. Precis som Chicago så behöver man börja ta mer poäng om man ska komma någon vart. 1-2-2 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en tredje plats i Western. Trots att man saknar krut framåt så har man ett hyfsat försvar.

Båda lagen har varit målfattiga framåt under en längre tid och båda lagen har problem med just anfallet, båda lagen har också tighta försvar. Sett till tidigare möten lagen emellan så är det inte många matcher som gått över 2.5 sett till statistik ända tillbaka till 2005. Jag tror inte detta är någon trend som kommer att ändras inatt med tanke på att inget av laget gör just mycket framåt.

Lycka till.