Vi ska till Cellular Field där White Sox tar emot Indians för en sista match utav 4, Indians som går efter serie-vinst och White Sox som jagar kvittering av serien och kunna vinka av Indians med åtminstone 2 vunna matcher på hemmaplan. White Sox som för övrigt denna säsongen inte riktigt nått upp till någon speciell nivå när det kommer till offensiva runs trots att man sitter inne på 4-5 väldigt vassa lirare i uppställningen,hits där emot, där har man varit betydligt bättre.

  • CHI White Sox – CLE Indians
  • Speltips: CHI White Sox Över 7.5 Hits
  • Odds: 1.76 @bet365
  • Insats: 5/7 enheter
  • Spelstopp: 20:10

Startande för CLE Indians - 

Corey Kluber, går för en förvånande hög 4.10 ERA över hans 9 starter och 59 kastade inning. Kluber släpper cirka, en hit per kastad inning och för att vara exakt ligger WHIP’en på 1.11 över hans 59 innings. En Kluber som man denna säsong inte riktigt känner igen och som man trodde, skulle upprepa säsongen 2014 efter att han även förra året inte gjorde några super insatser,men, så här långt har det till och med varit värre än förra årets insatser. Kluber har i sina senaste starter släppt en hel del hits över relativt korta starter, detta mot lag som till exempel Minnesota(!) och Houston. Gjorde en hyfsad insats senast, speciellt med tanke på att det var Red Sox han startade mot. Ingen superform på Kluber alltså som hittills endast varit medelmåttig.
chicagowhitesoxindianerna

Hur är då White Sox offensiv? Ja, det går väl inte att jämföra med Cubs eller Red Sox direkt. Eller ens med något lag när det kommer till att slå in runs, kikar man på hitsen dock så har man lyckats betydligt bättre. Konstigt kan man tycka va? Inte direkt när man kollar på att det är de första 3,4,5 killarna i uppställningen som får iväg hitsen, men längre ner dör det ut totalt och man kan inte slå in dessa runs, därav ligger run-snittet på en väldigt låg siffra. Helt irrelevant egentligen för oss, som ikväll nöjer oss så länge man har hit-fabriken igång. Eaton och Cabrera har så här långt varit otroligt bra, Frazier, Abreu och Jackson har inte riktigt kommit igång med hitsen, men, jag är övertygad om att det lossnar för även dessa herrar, väldigt snart med tanke på vilken potential de sitter på.

Kluber något ojämn, släpper hits mot halvdana lag och har inte visat att han är det esset man räknat med denna säsongen. White Sox snittar 8.40 hits per match och man har ett par spelare som slagit riktigt bra sista tiden, hemmaplan dessutom och man är tvungna till att spela offensivt ikväll. Med det sagt, och linan ställd på 7.5 för White Sox hos bet365, plockar jag spelet till 1.76 utan att tveka!

/MSrekare