Kampen om Champions Leagueplatserna hårdnar rejält och nu återstår bara 3 omgångar av Premier League. Här har vi en avgörande match i den striden och det är givetvis klar fördel hemmalaget inför den här drabbningen. Jag har hittat ett spel jag tror på!

Chelsea - Tottenham
Spel: 1
Odds: 1.95 @ William Hill
Insats: 5/10
Spelstopp: 20.45

Detta är en oerhört viktig match för lagen då Tottenham ligger 5a med 65 poäng och Chelsea ligger 3a med 68 poäng. Det återstår 3 omgångar för lagen så vinner Chelsea den här matchen är man helt klara för Champions League då Tottenham måste jaga in 16 plusmål på Chelsea om man förlorar ikväll. Arsenal ligger 4a med 67 poäng och en match mer spelad så skulle Tottenham förlora här så är det inte kört för laget.

Chelsea känns ruskigt starka för dagen och i helgen besegrade man mästarna Man United på Old Trafford med 1-0. Innan det slog man ut Basel ur Europa League så Chelsea imponerar rejält för dagen. Man spelar med ett enormt självförtroende och man ser oerhört svårstoppade ut för dagen. Man spelade ingen vidare fotboll borta mot United men trots det tog man en tung seger men mot Basel spelade man stundtals fin fotboll och vann till slut tämligen enkelt hemma på Stamford Bridge. Innan det besegrade man Swansea hemma med 2-0. Formen är med andra ord riktigt bra för laget som imponerar för dagen… Nästa onsdag är det dags för Europa League final så man lär mer än gärna vila ett par spelare i helgen men då krävs det seger här för man vågar inte riskera att missa Champions League platsen.

Tottenham har haft det tyngre rent spelmässigt den senaste tiden. Efter att man slagits ut mot Basel gjorde man en strålande vändning i hemmamatchen mot Man City där man vann med 3-1 till slut. Sedan var det dags för bortamatch mot bottenlaget Wigan och trots ledning med 1-0 tappade man till 1-2 mot dem. Lyckligt nog för Tottenhan lyckades man kvittera till 2-2 turligt på tilläggstid men man gjorde en riktigt dålig match och den följdes upp av ytterligare en dålig insats senast hemma mot Southampton. Man hade märkligt svårt att få till något spel mot dem och i ärlighetens namn kunde Southampton lika gärna vunnit den matchen. Det krävdes en individuell prestation av Bale för att man skulle lyckas göra mål och man vann till slut med 1-0 efter mål av honom i slutskedet av matchen. Tottenham har verkligen inte övertygat den senaste tiden och ikväll måste man framåt för man måste vinna och det lär öppna upp lagets försvar vilket Chelsea lär kunna utnyttja, flera gånger om… Jag tror man får det svårt ikväll!


Eden Hazard är redo för spel igen, viktigt för Chelsea!

Chelsea har oerhört positiva nyheter inför den här matchen då en av lagets bästa spelare, Eden Hazard, är tillbaka i full träning efter att ha missat United-matchen senast. Även Oriol Romeu kan vara aktuell för comeback här men John Obi Mikel och Ryan Bertrand saknas definitivt.
Tottenham har tunga frågetecken för duon Mousa Dembélé och Aaron Lennon som båda utgick småskadade senast mot Southampton. Helt säkert är dock att trion Sandro, William Gallas och Younes Kaboul missar matchen ikväll.

Chelsea har en rejäl plusstatistik på Tottenham hemma på Stamford Bridge då man inte förlorat mot Tottenham under 2000-talet utan de 12 mötena man haft med varandra i Premier League har slutat med 9 segrar för Chelsea och övriga 3 har slutat oavgjort. Chelsea har dessutom 3 raka utan förlust på bortaplan mot Tottenham då man bland annat vann mot dem med 4-2 förra säsong.

Summering:
Den här matchen lär innehålla det mesta då det är två lag som går för seger så räkna med hög fart i spelet och en ruskig intensitet genom hela matchen. Chelsea går in i den här matchen med ett psykologiskt övertag som kommer bli mycket viktigt. Man har fin form plus fin statistik mot just Tottenham vilket talar för laget då Tottenham inte sett särskilt heta ut den senaste tiden. Man har stor fördel av att man spelar på Stamford Bridge och i en sådan här viktig match lär spelarna inte vika ned sig, det har vi sett i flertalet stormatcher den senaste tiden som Chelsea spelat. Jag tror Chelseaspelarna reder ut den här matchen och tar 3 oerhört viktiga poäng så man kan lägga full fokus på Europa League finalen nästa onsdag! 1.95 är bra betalt för en Chelseaseger hemma på Stamford Bridge!