De enda två lag i ligan som har full pott gör upp i en tidig seriefinal när Chelsea tar sig an Swansea på Stamford bridge. Hemmalaget bör vara numret större här men det lär knappast bli enkelt, eller?

Chelsea – Swansea
Spel: Chelsea vinner och det blir under 3.5 mål
Odds: 2.10 @ Betsson
Insats: 4/10
Spelstopp: 16.00

Chelsea har som sagt full pott inför den här matchen och laget har imponerat rejält i mina ögon. Offensiven har varit riktigt bra och 11 gjorda mål på 3 matcher går inte att förringa. Senast körde man över Everton med hela 6-3 på bortaplan! Trots detta väljer jag att spela Chelseaseger och under 3.5 mål i matchen. Man möter ett svårspelat Swansea som är riktigt skickliga i defensiven när de backar hem med hela truppen. Chelsea kommer ha mycket boll i matchen och det är upp till skicklige Fabregas att försöka hitta igenom med sina vassa framspelningar. Nyförvärven Diego Costa och Fabregas har imponerat enormt i offensiv där de gjort 4 mål respektive 4 assist. Jag tror man lyckas luckra upp Swanseas försvar förr eller senare och man bör vinna den här matchen trots Swanseas fina form men det lär inte bli enkelt. Defensivt är Chelsea normalt riktigt starka och hemma på Stamford Bridge släpper man inte många mål… Chelsea har sent test på Diego Costa och Eden Hazard men det mesta talar för att båda startar här!

chelsea_200x200         swansea_200x200

Swansea har inlett säsongen riktigt bra med seger borta med 2-1 mot Man United. Det har följts upp av 1-o mot Burnley, 1-0 mot Rotherham i cupen och nu senast körde man över WBA med 3-0. Starkt som sagt och som ni ser har lagets defensiva spel fungerat riktigt bra och det måste det göra även här om man skall ha någon chans. Swansea gillar att ligga och kontra på sina motståndare och med vassa omställningsspelare som Bony m.fl så finns chansen att man kan hota Chelsea här. Man försöker nog hålla 0-0 så länge det går i matchen…  Förra säsongen förlorade Swansea båda mötena mot Chelsea med 1-0. Swansea får klara sig utan Leon Britton men får tillbaka Marvin Emnes här.

Kort summering: 
Chelsea komma ånga på inför sin hemmafans här men man har en tuff nöt att knäcka i formstarka SwanseaSwansea skall vara riktigt nöjda om de lyckas peta in en boll i den här matchen. Prio kommer ligga på defensiven och det gör underspelet mycket spelvärt i mina ögon. Jag tror knappast man klappar igenom helt här utan man kommer med största sannolikhet förlora knappt i den här matchen.