FA-Cup match mellan två lag som vill ta sig vidare i cupen. Chelsea är inne i en riktigt formtopp för dagen och frågan är om Stoke har något att sätta emot här. Ettan betalar väldigt lite så jag väljer ett annat spel här!

Chelsea – Stoke
Spel: Första målet inom minut 1-28
Odds: 1.70 @  Nordicbet
Insats:  6/10
Spelstopp: 16.30

Det har varit en turbulent tid i Chelsea där flera spelare har fått lämna klubben. De Bruyne, Essien och Mata har fått lämna och därmed har Chelseas trupp tunnats ut betänkligt och det finns inte längre överdrivet med alternativ på bänken. Man har dock Schürrle, Willian, Hazard och Oscar som slåss om de offensiva platserna medan Lampard, Matic, Mikel och Ramires är de tre som slåss om platserna på det ”defensiva” mittfältet. Oavsett så lär Chelsea ställa upp med en stark trupp i den här matchen! Man imponerar stort för dagen och senast krossade man Man United hemma med 3-1 och tog därmed sin sjätte raka seger. Taktikern Mourinho har verkligen hittat rätt med Chelsea som imponerar stort för dagen. Chelsea brukar rivstarta i matcherna och hemma på Stamford Bridge har man sex raka segrar och i fem av dessa har man gjort mål inom 28 minuter och i den sjätte kom målet i den 29e matchminuten. Jag tror återigen på full fart och man vill revanschera sig mot Stoke som vann senast lagen möttes. I mina ögon är Stoke inget extra i mina ögon så jag tror spelet sitter bra!

images
Vi får hoppas att stekhet Samuel Eto får starta matchen!

Stoke har det jobbigt för dagen och senast mot Crystal Palace imponerade man verkligen inte i 1-0 förlusten. Man skapade inte mycket i matchen och lagets försvarsspel var väldigt tafatt och man bjöd väldigt mycket defensivt. Det håller givetvis inte mot ett lag som Chelsea och detta talar givetvis för mitt spel här då Chelsea lär sätta fart redan från start för att ta ledningen med något mål och sedan bara spela av matchen vilket Mourinho är expert på. Näst senast åkte Stoke på stryk med 5-3 hemma mot Liverpool och nu möter man likvärdigt motstånd så lagets försvarsspel lär få en tuff kväll här!

Chelsea får fortsatt klara sig utan Torres och van Ginkel.
Stoke får klara sig utan Robert Huth, Andy Wilkinson och med största sannolikhet även Guidetti som varit sjuk i veckan. Positivt för laget är att Asmir Begovic kan vara tillbaka i målet här men det är inte säkert ännu då man givetvis inte vill chansa med honom.

Kort summering:
Räkna med ett hungrigt och segersuget Chelsea som vill fortsätta sin fina trend med segrar. Man vill dessutom revanschera sig från förlusten senast och med tanke på lagets fina form och självförtroende så kan jag inte se annat än en hög press vilket bör kunna resultera i mål då Stokes försvarsspel är genomuselt!