Chelsea ångar på i Premier League och leder serien. Nu ställs man mot bottenlaget Norwich som har stora bekymmer i laget för dagen. Hur slutar det här tro?


Chelsea – Norwich
Spel: Chelsea -2 (Asian handicap)
Odds: 2.20 @ Pinnacle
Insats: 8/10
Spelstopp: 16.00

Med sexton inspelade poäng på de inledande sex matcherna så toppar Chelsea tabellen och man har tre poäng ner till närmast efterföljande lag. Norwich däremot har haft en knackig inledning på säsongen har endast spelat in tre poäng, varav endast en poäng varit på bortplan.

Chelsea visade stor klass förra helgen när man bortaslog Arsenal på Emirates och nu i veckan följde man upp det med att krossa Nordsjälland på deras hemmaplan med 4-0. Man kommer till den här matchen med ett stort självförtroende. Man har 3 segrar av 3 möjliga hemma på Stamford Bridge och jag har mycket svårt att se hur man inte skulle ta 3 nya poäng här idag!

Norwich har stora bekymmer för dagen. Man står utan seger efter 6 omgångar och har 0-3-3 som resultatrad. Man har varit något starkare på sin hemmaplan men förra helgen blev man totalt utspelade av Liverpool som vann med 5-2 och därmed tog sin första seger för säsongen. Nu ställs man mot ett ännu tuffare lag som har en betydligt vassare offensiv och man bör få stora problem här.


Juan Mata öser in mål för dagen, får vi se ett nytt idag tro?

Chelsea bör vinna det här tämligen enkelt och det är bara 3 poäng så gäller för Londonlaget, allt annat vore en stor besvikelse. Man har en sylvass offensiv som öser in mål för dagen. Framförallt Juan Mata öser in mål för dagen och har gjort 4 mål på lagets 3 senaste matcher. Tillsammans med honom har Chelsea Torres i fin form och båda bolltrollarna Eden Hazard och Oscar. Lägg därtill Frank Lampard och Ramires som båda visar fin form för dagen. Denna offensiv bör kunna bräcka Norwich defensiv hur enkelt som helst och jag tror vi får se en rejäl Chelsea anstormning redan från start och med ett tidigt ledningsmål så kan det här sluta med stora segersiffror!

Chelsea har inga nya skador eller avstängningar som oroar då Terrys avstängning inte börjar gälla ännu.
Norwich har sena tester på Sebastien Bassong och Anthony Pilkington men båda kan troligen spela idag.