Nu har lagen spelat ett par matcher och jag tror det är dags för en urladdning för the blues från London. Häng på!


Chelsea – Norwich
Mitt tips: Chelsea -2 (Asian hcp)
Odds: 1.95 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 16.00

Här bör klasskillnaden vara helt enorm. Norwich är nykomlingar i ligan och ställs här mot topplaget Chelsea. Chelsea har inlett säsongen lika knackigt men jag tror ändå att man bör vinna den här matchen enkelt. Man såg tendenser senast mot WBA som tyder på att toppformen närmar sig. I andra halvlek såg man stundtals farten, tekniken och lagets fina passningsspel som dök upp. Jag tror att det kommer lossna rejält för laget i den här matchen och man har tre hungriga nyförvärv i truppen också. Storstjärnarn Mata och Romeau och Lukaku är de tre nya spelare som ska få extra fart på Chelsea.

Norwich har spelat två svängiga matcher där skönspelet uteblivit och krigarinstinkten tagit över. Man har spelat oavgjort mot både Wigan och Stoke och i mina ögon är båda resultaten rättvisa sett till matchbilden. Norwich känns som ett lag som kommer ta de flesta av sina poäng på hemmaplan då man spelar med ett helt annat självfötroende där. Noterbart är att laget åkte på stryk i cupen mot MK Dons i veckan trots att man ställde upp med ett starkt lag. Stort minus där!

Lagen har mött varandra 2 gånger på Stamford Brigde under 2000-talet och båda matcher har slutat 4-0 till Chelsea, samma siffror idag igen?

Chelsea saknar återigen Cech, David Luiz och Essien. Sen saknar man även Daniel Sturridge som avtjänar sin sista match på sin avstängning här. Chelseas tränare har sagt att det mesta lutar åt att samtliga tre nyförvärv inleder på bänken här men alla är aktuella för inhopp.
Norwich har åkt på ett tungt bakslag då backen Daniel Ayala är skadad och missar matchen. Utöver han så saknar man kreatören Wes Hoolahan samt Elliot Ward och James Vaughan. Man får däremot tillbaka Leon Barnett från avstäning.