Chelsea är oerhört starka för dagen och senast besegrade Man City på bortaplan i en toppmatch. Nu väntar svaga Newcastle, en munsbit för Mourinho och hans Chelsea?

Chelsea – Newcastle
Spel 1: Tidpunkt för första målet – minut 1-28
Odds: 1.80 @ Nordicbet
Insats: 6/10
Spelstopp: 16.00

Spel 2: Eden Hazard målskytt i matchen
Odds: 2.40 @ Ladbrokes
Insats: 3/10 
Spelstopp: 16.00

Chelsea ställdes mot toppkonkurrenten Man City senast och jag inklusive många andra trodde att Chelsea skulle parkera bussen framför eget mål men så blev det inte utan man kom ut på planen med en offensiv inställning och det ledde laget till en imponerande seger som kunde blivit större än 1-0 då man hade 3 ramträffar i matchen. En spelare som imponerar rejält för dagen är Eden Hazard som gång på gång visar upp härliga fotbollskonster och 9 gånger av 10 tar han sig förbi sin motståndare på vänsterkanten. Han är ett ständigt hot och med sina 9 mål den här säsongen har han gjort flest mål i Chelsea denna säsongen. Taktikern Mourinho har verkligen hittat rätt med Chelsea som imponerar stort för dagen. Chelsea brukar rivstarta i matcherna och hemma på Stamford Bridge hade man inför senaste hemmamatchen mot West Ham 7 raka segrar och i 6 av dessa hade man gjort mål inom 28 minuter och i den 7:e matchen kom målet i den 29e matchminuten. Mot West Ham hade man flera chanser men lyckades inte ta tillvara på dem utan matchen slutade 0-0 efter en grym försvarsinsats av West Ham som offrade sina liv för att hålla nollan. Jag tror återigen på full fart och man vill revanschera sig mot Newcastle som vann senast lagen möttes. I mina ögon är Newcastle inget extra och inför den här matchen har man stora problem i truppen så jag tror spelet sitter bra!

Chelsea hade som sagt svårt att göra mål på West Ham men då ska man ha i åtanke att det var ett derby och West Hams spelare hade en inställning som man knappast sett tidigare under säsongen vilket ledde till att man fixade 0-0. Newcastle har desto tuffare för dagen och lär inte komma hit med en inställning som ens är i närheten av West Hams. Man åkte på storstryk på hemmaplan i det heta derbyt mot Sunderland med 0-3 senast och man placerar sig i botten bland ligans formsvagaste lag med 4 inspelade poäng på lagets 6 senaste matcher. Nu väntar en urtuff bortamatch mot ett heltaggat och revanschsuget Chelsea. Jag tror man är helt chanslösa här!

Eden Hazard, Chelsea
Eden Hazard gör mål före den 28e matchminuten
och löser båda våra spel åt oss!

Chelsea får fortsatt klara sig utan Fernando Torres och Van Ginkel.
Newcastle har det riktigt tungt i truppen då man saknar urviktige anfallaren Remy som är avstängd och lägg därtill Tiote som skadade sig på en träning i veckan plus Papiss Cisse, Obertan, Coloccini, Gouffran och Bigirimana som saknas sedan tidigare. Utöver detta så är man givetvis oerhört försvagade då man sålde Cabaye till PSG under januarifönstret så det är inga positiva tongångar i Newcastle för dagen!

Kort summering: 
Chelsea spelar med ett enormt självförtroende för dagen och hemma på Stamford Bridge är man urstarka. Det är offensiv fotboll och full fart framåt som gäller i matcherna. Nu ställs man mot ett sargat Newcastle och då lär man inte visa någon nåd utan det är ett tidigt mål i matchen som gäller för att krossa Newcastles hopp om poäng här. Eden Hazard är i lysande form och kommer göra bort Newcastles högerback Debuchy flera gånger idag och Hazard bör få minst 3-4 chanser att göra mål i matchen. Han bör sätta minst 1 av dem, förhoppningsvis föra matchminut 28!