Vi har en stekhet match framför oss här. Storlagen i England drabbar samman i den här kvarstfinalen i Champions League. Det mesta i den här matchen talar för ett visst resultat! Häng på!


Chelsea – Manchester United
Mitt tips: X
Odds: 3.40 @ 5Dimes
Insats: 4/10
Spelstopp: 20.45

Chelsea kommer till den här matchen med 8 raka matcher utan förlust bakom sig. I den senaste matchen mötte man Stoke på bortaplan i Premier League och det brukar vara en tuff nöt att knäcka. Matchen slutade 1-1 trots ett spelövertag från de blå herrarna men ineffektiveten gjorde att man bara fick med sig 1 poäng. Chelsea har nu kryssat i 4 av de 8 senaste matcherna och det mesta talar för att även den här matchen kommer sluta kryss. Chelsea har bekymmer med målskyttet samtidigt som man knappast har råd att släppa in något mål på sin hemmaplan. Därför tror jag man är nöjda så länge man inte släpper in något mål. Visst kommer man göra allt vad man kan för att sätta minst ett mål framåt men tyvärr har jag ingen känsla för någon målrik match här då Chelseas spel inte direkt imponerade mot Stoke senast. Nu möter man tuffare motstånd och då är det svårare att föra spelet. 

Man Utd har 4 raka segrar bakom sig nu. Senast vände man ett 2-0 underläge borta mot West Ham till en seger med 4-2. Det är imponerande och känslan är att man aldrig kan räkna bort Man United i deras matcher. Nu ställs de mot betydligt tuffare motstånd men samtliga spelare bör höja sig en sådan här match. Manchester United kommer göra allt för att få med sig ett bra resultat till hemmamatchen och man lär försöka grisa sönder den här matchen.

Man United har haft det svårt för Chelsea på Stamford Brigde men det är alltid jämna matcher mellan lagen. Man United har fixat kryss i 2 av de 5 senaste matcherna, de övriga matcherna har man förlorat med uddamålet. Jag tror starkt på att man kommer till den här matchen med målsättningen att hålla nollan och försöka få oavgjort eller i bästa fall en seger. Man har uteslutande spelat 4-5-1 på bortaplan i Champions League den här säsongen och jag tror man fortsätter med det även den här matchen. Chelsea har stora bekymmer i offensiven då samtliga anfallare har en rejäl måltorka även om Drogba satte ett mål förra matchen. Det lutar åt att Chelsea för spelet och får svårt att sätta bollen då United backar hem. Samtidigt måste Chelsea tänka defensivt för inte vill man ha ett baklängesmål så United får bortamål att gå på. Båda lagen kommer vara rädda för misstag och med två storspelande målvakter så kommer det här bli målsnålt och med stösta sannolikhet 0-0 eller 1-1. Krysset känns givet att prova här till fina 3.40 gånger pengarna.

Chelsea får klara sig utan backen David Luis då han är Cup-tied.
Manchester United får klara sig utan Rio Ferdinand, John O’shea, Rafael och Fletcher.

 
Möjlig startelva för Chelsea:
Cech
Bosingwa, Ivanovic, Terry, Cole
Ramires, Essien, Lampard
Malouda, Drogba och Torres eller Anelka
Möjlig startelva för Manchester United:
Van Der Sar
Evra, Vidic, Smalling, Fabio
Nani, Park, Carrick, Scholes, Valencia
Rooney