Söndagens andra stormatch i England med något senare matchstart. Ett riktigt toppmöte på The Bridge när Chelsea och Manchester United ska göra upp om värdefulla poäng i något som bör bli en trevlig tillställning, framförallt om man ser till anfallskraften hos de båda gängen – och spelet blir därefter.

  • Sport: Fotboll
  • Liga: Premier League, England
  • Match: Chelsea – Man Utd
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,65 @ Betsafe
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 17.00

Chelsea är fortfarande obesegrat där man har vunnit 7 av 8 matcher hittills, däribland imponerande bortavinster i derbymatcherna mot både Arsenal och Tottenham vilket har satt laget är förarsätet. Dock efter ett enkelt spelschema på hemmaplan så blir det här det klart tuffaste testet hittills på Stamford Bridge. United, som föll på målsnöret ifjol, har satsat stort med van Persie och Kagawa (dock ett frågetecken ikväll) och det har märkts av i anfallsspelet där man har vräkt in mål under säsongsupptakten. Har här en av säsongens absolut svåraste bortamatcher framför sig och man skulle nog må bra av att plocka minst en poäng för att inte halka alltför långt efter så här tidigt in.

Chelsea får återigen klara sig utan kapten Terry i mittlåset pga avstängning. Lampard är skadad. Fortsatta problem i försvarslinjen för Uniteds del där Vidic, Jones och Smalling är skadade sedan tidigare.

Det här är två lag som framförallt har sina styrkor i offensiven och inte särskilt oväntat att det är de två lagen som har bäst målsnitt framåt så här långt. Det är kryddat i offensiven med poängspelare som Hazard, Mata, van Persie, Rooney m.fl. I samma veva så är jag inte alls särskilt imponerad av defensiven hos de båda lagen och det ska bli väldigt intressant att se hur de kan testa varandra. I synnerhet så är jag extremt skeptisk till bortalagets mittlås där Ferdinand/Evans förväntas starta på nytt.

Sett till lagens 7 senaste matcher så har 6 av dessa gått över linan. Manchester har spelat över 2,5 mål i samtliga av deras ligamatcher den här säsongen bortsett från premiären.

______________________________________________________________________

Spelar på att vi får se minst 3 mål i matchen, notera den korta tiden till spelstopp.

/Puyol

Spelar även två andra spel med mindre insatser:
Juan Mata (målskytt) 4,00 Expekt 1/10
David Luiz (kortspel) 2,55 Nordicbet 1/10 units

/Puyol