Premier League säsongen är igång och i eftermiddag är det dags för Chelsea att premiärspela hemma mot nykomlingen Hull. Chelsea är givetvis skyhöga favoriter men frågan är om det blir så enkelt som alla verkar tro? Jag har hittat ett troligt spel till den här matchen, häng på!

Chelsea – Hull
Spel: Halvlek med flest mål: 2:a halvlek
Odds: 2.10 @ Betway
Insats: 4/10
Spelstopp: 17.00

Chelsea har sett ruskigt vassa ut under försäsongen som är den bästa på många år för laget. Man legat lågt under transferfönstret i år då man bara värvat in André Shürrle, reservmålvakten Schwarzer och Van Ginkel. Dessutom har viktige Essien återvänt från lån, likaså store anfallaren Lukaku som hade en strålande säsong i WBA förra året. Man har ett riktigt bra lag i år och man ska vara med och slåss om titeln med en trupp som denna. Man har som sagt gjort en riktigt bra försäsong och det ser lovande ut inför premiären här och givetvis har laget blivit enorma favoriter inför matchen och frågan är hur det påverkar laget? I mina ögon ska det inte påverka särskilt mycket då laget är vana vid den situationen men nu är det hård konkurrens på de flesta positioner i laget vilket kan leda till prestationsångest hos spelarna. Jag tror det kommer bli en krampaktig första halvlek för Chelsea som sedan växlar upp i andra halvlek och därmed gör fler mål i andra halvlek än i första halvlek.

Hull gjorde en riktigt bra säsong i Championship förra säsongen vilket resulterade i uppflyttning till Premier League. Man har en fin bredd på truppen och lagets nyförvärv håller riktigt bra klass i mina ögon, för att vara för en nykomling så att säga. Man har värvat in målvakten Allan McGregor, tidigare i bla. Glasgow Rangers och Besiktas. Försvararna Maynor Figueroa och Curtis Davies och anfallarna Danny Graham och Yannick Sagbo. Under veckan förstärkte man även mittfältet med Tom Huddlestone och Jake Livermore från Tottenham. Den stora frågan som man alltid ställer sig inför säsongen, är laget samspelt än? Det mesta lutar åt att nästintill samtliga nyförvärv startar matchen för Hull och det är bära eller brista som gäller, Hull har ingen press på då Chelsea är skyhöga favoriter att vinna den här matchen. Man lär göra som nästintill alla lag gör när de möter ett topplag, nämligen backa hem med hela laget och satsa på kontringar.

_67891277_mcgregor
Hulls nye målvakt Allan McGregor kommer få en svettig premiär ikväll…

Chelsea har ett knepigt skadeläge inför den här den här matchen då Frank Lampard skadade sig under veckan när han spelade för England och är tveksam för spel. Juan Mata, Victor Moses och Chalobah är också tveksamma till spel medan David Luiz och Kalas inte är tillängliga p.g.a. skador.
Hull får klara sig utan Stephen Quinn och Abdoulaye Faye som är skadade här.

Kort summering:
Chelsea är som sagt skyhöga favoriter att vinna den här matchen och lagets nygamla tränare, José Mourinhos, återvänder hem till Stamford Bridge igen vilket leda till stående ovationer och en härlig inramning på matchen. Mourinho är en otroligt smart och kompetent tränare som vet att det är riktigt jobbigt att möta en nykomling som har allt att vinna och som oftast spelar sin bästa fotboll i början av säsongen. Hull kommer backa hem med hela laget och man kommer säkerligen göra en strålande bra match i eftermiddag men jag tror inte det räcker men jag tror utan tvekan man stänga matchen i en halvlek åtminstone. Chelsea är dessutom ett lag som ofta är ineffektiva, framförallt i premiärer har man väldigt svårt att få till det. Jag tror Hull, med nykomlingskrafter, orkar stå emot Chelsea under en halvlek för att sedan totalt rasa ihop i andra halvlek när Chelsea växlar upp tempot. Därför känns 2.10 gånger pengarna som ett helt okej odds att prova här!