Chelsea har tappat mark i Premier League och en seger här vore otroligt viktig för laget! Hull kämpar i bottenstriden och alla poäng är otroligt viktiga för laget. Det skall dock vara klasskillnad och jag har hittat ett spel här.


Chelsea – Hull
Spel: Chelsea över 2.5 mål i matchen
Odds: 1.96 @ Betsson
Insats: 4/10
Spelstopp: 16.00

Chelsea har nästintill sett oslagbara ut den senaste tiden men Newcastle satte stopp för den trenden förra helgen då man besegrade Chelsea med 2-1. I veckan spelade Chelsea match igen, denna gången i Champions League hemma mot Sporting, och trots att man vilade många spelare vann man enkelt med 3-1. Nu har man återigen hemmaplan och det är just hemma på Stamford Bridge som laget trivs allra bäst och i Premier League har man vunnit 7 av 7 matcher och målskillnaden 18-3 är riktigt imponerande. Nu ställs man mot ett riktigt svagt Hull som inte bör ha något att sätta emot här. Revanschlustan efter förlusten mot Newcastle bör vara riktigt stor så jag räknar med ett offensivt Chelsea som kommer ösa på rejält över 90 minuter och Hull kommer få en riktigt svettig dag i London. Chelsea har gjort 3 mål eller fler i tre av lagets fem senaste matcher. Man har dessutom gjort 3 mål eller fler i hälften av sina hemmamatcher den här säsongen om man inkluderar samtliga tävlingsmatcher. Man kommer med en utvilad trupp och spelare som Hazard, Oscar och Costa bör lösa tre mål här! Chelsea får klara sig utan Fabregas som är avstängd här men i övrigt ställer man bästa laget på planen.

 

chelsea_200x200     hull_200x200

Hull har stora bekymmer för dagen då man befinner sig på 18:e plats i tabellen och senaste segern kom i början av oktober. På bortaplan spelar man väldigt destruktiv fotboll där man backar hem med större delen av laget för att satsa på kontringar men till den här matchen saknas sylvasse Diamé vilket gör att dessa kontringar känns mindre farliga… Jag tror man kommer få spela defensiv fotboll i 90 minuter av matchen här och då minskar chansen att skrälla avsevärt. Man har plockat poäng av Liverpool, Arsenal och Everton på deras respektive hemmaplaner den senaste tiden men nu möter man ett betydligt mer komplett lag som är vana vid att möta lag som backar hem. Mot Man United åkte man på stryk med hela 3-0 på bortaplan för två veckor sedan.. Hull har inte vunnit på åtta Premier League-matcher och har bara mäktat med att göra två mål på de sju senaste matcherna. Lyckas man inte få hål på lag som Burnley och West Bromwich lär Hull få stora problem med att göra något mål på Chelsea som har seriens bästa defensiv. Jag tror man kommer få stora problem med ett revanschsuget Chelsea som vill vinna inför sina hemmafans här!
Kort summering: 
Chelsea börja tappa mark i tabellen så en seger här vore otroligt viktig för laget. Man åkte på stryk senast mot Newcastle och det bör räcka som tändvätska för att köra över ett mediokert Hull som kämpar i botten av tabellen. Jag tror på en stenklar hemmaseger här och Chelsea skall ha goda chanser att göra 3 mål på Hulls svaga defensiv.