Helgens match enligt många och jag håller nog med. Chelsea har sett något piggare ut även om Arsenal inte på något sätt är borträknade. Matchen är given på lördagens kupong. Häng med.

Chelsea – Arsenal
Mitt tips: Båda lagen att göra mål JA
Insats: 8/10
Odds: 1.73 Bet365
Spelstopp: 2011-10-29 13:45

Chelsea hade problem i senaste PL matchen och man föll också till slut med 1-0 borta mot QPR. Man har också spelat Carling Cup tidigare i veckan och det krävdes övertid innan man besegrade Everton med 2-1. 3-0-2 på dom fem senaste ligamatcherna och här hemma är man starka, fyra raka vinster denna säsong och det är inte många lag som rår på Chelsea hemma. Man ligger trea i tabellen med Newcastle tätt efter, uppåt jagar man närmast United som ligger en poäng före.

Arsenal har haft en kämpig inledning på säsongen där inte mycket har stämt, visserligen har man dragits med skador men man har på inget sätt ett dåligt lag. I senaste ligamatchen vann man hemma mot Stoke med 3-1. 3-0-2 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en sjunde plats. Sett till sina matcher på bortaplan i inledningen på denna säsong så har man inte varit så här dåliga sen 1992. Inte en enda vinst på resande fot hittills och Wenger kommer att behöva jaga på sina mannar. Tyvärr för Arsenal så har man aldrig haft det lätt mot Chelsea.

I Chelsea är Ramires tillbaka, även Torres är tillbaka, Drogba och Turnbull är fortsatt avstängda.

Vermaelen är tillbaka i Arsenal.

Chelsea är favorit och ska så också vara på hemmaplan, visst bör man ha toppchans till tre poäng här och Arsenal har tidigare visat att man har stora problem med just Chelsea och det kommer man också att få här. Båda lagen har varit något bleka i inledningen på denna säsong och trots att Chelsea kommer dominera denna match tror jag inte att Arsenal på något vis kommer att vika ner sig. Jag tror faktiskt att båda lagen kommer att göra mål där Chelsea vinner med uddamålet och spelet blir att båda lagen hittar målet.

Lycka till.