Chateauroux kommer från mindre bra insatser och har dessutom kännbara avbräck i denna match vilket lär påverka laget och dess förmåga. Lens vann sin senaste match trots att man inte spelade sitt yttersta av vad man kan, Lens har tidigare haft det enkelt för just Chateauroux och det är också ett troligt scenario i denna match.

Match: Chateauroux – Lens
Spel: Lens
Odds: 2.51 @ Pinnacle
Insats: 4/10 units
Spelstopp: 21/4 20:30

Chateauroux som inför denna match ligger på en 16:e plats i tabellen med 2 poäng tillgodo ner till strecket kan vid vinst i denna match utöka avståndet ännu mer då lagen omkring redan spelat denna omgång och har endast 1 poäng mer Chateauroux. Problemet är dock att man uppträtt nervöst och inte alls bra i sina senaste matcher, nu senast förlorade man hamma mot Nancy med 3-0, en förlust man förtjänade då man spelade riktigt dåligt. 1-2-2 på dom 5 senaste och hemma denna säsong har man skrapat ihop 9-2-5 med 26/18 vilket är bra för ett lag som trots allt ligger så pass långt ner i tabellen. Avstängd i denna match är Ludovic Guerriero, osäkra till spel är Loic Nestor och Kevin Dupuis, saknas gör Flavien Tait.

chateaurouxlens

Lens vann sin senaste matchen och höll samtidigt nollan vilket förvånade många med tanke på hur lagets spel såg ut under matchen, resultatet speglade inte riktigt insatsen och man hade väl lite tur också. Man vann iallafall med 2-0 hemma mot Niort. I tabellen ligger man nu på 2:a plats efter segern i senaste matchen och har Caen efter sig på 3:e plats med 3 poäng mindre. 2-2-1 på dom 5 senaste och borta denna säsong har man spelat 6-5-5 med 21/23 i mål. Lens har frågetecken på ett flertal spelare inför denna match, Remy Bonne, Alharbi El Jadeyaoui, Deme Ndiaye, Edgar Salli och Jean-Philippe Gbamin. Helt borta är Alaeddine Yahia och Benjamin Boulenger.

Chateauroux är inte bra just nu och lär fortsätta spela nervöst trots hemmaplan i denna match, man saknar dessutom två viktiga nyckelspelare i denna match vilket lär vara kännbart och det drar helt klart ned lagets chanser. Lens vann trots att man spelade mindre bra i senaste matchen och kan man skärpa till sig bara lite i denna match bör man vinna och plocka med sig alla poängen. Lens har dessutom vunnit dom 2 senaste mötena lagen emellan och är väl också det bättre laget. Med tanke på Chateauroux grundkapacitet tillsammans med bortfallet av nyckelspelare bör inte Lens ha några problem med att vinna matchen och jag spelar vinst för Lens med måttlig insats.