Charlton har det tungt i Championship och man ligger under strecket och behöver desperat börja ta poäng nu. QPR som störts av skador senaste tiden har också en hel del uteblivna resultat bakom sig, man måste ta sig samman nu och skärpa till spelet för att inte tappa mer mark i kampen om uppflyttning.

Match: Charlton – QPR
Spel: QPR
Odds: 2.15 @ Unibet
Insats: 5/10 units
Spelstopp: 22/2 16:00

Charlton som inte spelat sedan 8 februari har en tuff period bakom sig med ett oavgjort resultat och nu fyra raka förluster. I senaste matchen spelade man hemma mot Birmingham och man förlorade med 0-2. Man ligger illa till i tabellen på en 22:e plats precis under strecket, man ligger 4 poäng efter Millwall för att komma upp på säker mark och behöver just nu alla poäng man kan ta. Hemma denna säsong har man inte direkt rosat någon med 3-4-6 och 11/16 i mål, hemma måste man bara prestera bättre än så annars blir det svårt att komma bort från det dystra läget man har just nu. Rhoys Wiggins kan vara tillbaka i försvaret i denna match, Chris Solly och Leon Cort är borta.

Redknapp har haft en tuff period i QPR

Redknapp har haft en tuff period i QPR

QPR har haft det tungt i dom senaste omgångarna av Championship, man innehar just nu 4:e platsen 2 poäng upp till Derby på 3:e platsen och 1 poäng tillgodo ner till Nottingham på 5:e platsen. Man förlorade mot Reading i senaste matchen med 1-3 hemma, en dyr match med tanke på att Reading som slåss om samma platser plockade in på QPR och dom andra lagen, förlusten gjorde även att man tappade på Burnley som innehar den viktiga 2:a platsen i tabellen. Man nu ett oavgjort och två raka förluster, totalt 2-1-2 på dom fem senaste och borta denna säsong har man 5-5-4 och 13/12 i mål. Laget har det jobbigt nu med både spelet och så tampas Redknapp med en hel del skador i laget som stör. Matt Phillips, Charlie Austin och Alejandro Faurlin är långtidsskadade, Danny Simpson är också borta på grund av skada, Joey Barton är avstängd. Det nya lånet Ravel Morrison kan bli en positiv förstärkning för laget, dock så är det inte alls säkert att han blir klar till denna match.

Charlton har det jobbigt och man får inte riktigt till det i sitt spel och radar upp förlusterna. Hemma kan man inte heller säga att man för bra ifrån sig och man är verkligen i desperat behov av poäng just nu för att inte åka ner en division. QPR har dom också sin beskärda del av problem, uteblivna resultat tillsammans med skadebekymmer gör det inte lätt för Redknapp. QPR måste skärpa till sig nu och börja vinna sina matcher om man inte ska tappa helt i play-off fighten och chansen att klättra upp till direktuppflyttning. Visserligen har QPR en del skador som stör, men man har en helt annan bredd på laget än Charlton och kan mönstra ett starkt lag som dom flesta dagar i veckan ska plocka ner Charlton. Jag tror vi får se QPR ta sin efterlängtade seger i denna match och Charlton får en tuff 90 minuters resa.