Båda lagen gjorde bra insatser i sina premiärer men jag är mest imponerad av ett av lagen!


Charlton – Leicester
Spel: 1 (draw no bet)
Odds: 2.00 @ Bet365
Insats: 5/10
Spelstopp: 20.45

Charlton mötte favorittippade Birmingham på bortaplan i sin premiär och man imponerade stort! Inför matchen trodde många att Birmingham skulle ta en tämligen enkel seger men Charlton visade att man har kvalitéer även för spel i Championship. Man visade att energin av att gå upp en serie är som allra bäst i de första matcherna under säsongen. Man spelade stundtals ut Birmingham och man hade ledningen med 1-0 fram till matchens sista minut då Birmingham turligt kunde kvittera till 1-1. Charlton har mycket positivt att ta med från den matchen och nu premiärspelar man på sin hemmaplan inför fullsatta läktare och det lär ge en rejäl boost för grabbarna här!

Leicester gjorde precis vad man skulle när man enkelt slog Peterborough på sin hemmaplan med 2-0. Man var dominerande genom hela matchen och gjorde som sagt precis vad man skulle när man vann. Nu väntar en helt annan utmaning när man ställs mot en hungrig nykomling som dessutom gjorde en stark premiärmatch. Det lär blir en tuff nöt för Leicester att knäcka det här och jag tror man får stora bekymmer med Charltons offensiv.

Charlton visade upp en härlig offensiv trots bortaplan senast och defensiven såg bra ut den också. Man var det spelförande laget större delen av matchen och man kommer säkerligen försöka göra samma sak i den här matchen. Leicester vet att det är en svår match men det sitter nog i bakhuvudet hos de flesta spelarna att det är nykomlingar man möter och det kan straffa sig för Charlton såg som sagt riktigt vassa ut i premiären! Jag ska även nämna att Charlton i genrepet förra helgen slog Fulham, som vann sin premiär med 5-0 i Premier League, så det var ett styrkebesked av Charlton som ska ha god chans att vinna sin hemmapremiär här!

Charlton kommer till spel med samma lag som gjorde en kanonmatch mot Birmingham senast.
Leicester kommer även dom till spel med samma lag som slog Peterborough. Tilläggas bör att man har tunga skador på backarna Zak Whitbread och Sean St Ledger vilket är tunga namn och lägg därtill att mittfältaren Richie Wellens är skadad.