Bolton har verkligen blomstrat i dom senaste omgångarna och bjudit riktigt bra insatser, nu handlar det mest om att spela av säsongen i lika fin stil då man vaknat till lite för sent för att kunna ta sig någonstans. Charlton har verkligen kniven mot strupen i bottenstriden och har tappat lite väl mycket senaste tiden trots ett litet övertag för några veckor sedan. Spelet är givet.

Match: Charlton – Bolton
Spel: Bolton
Odds: 2.80 @ Bet365
Insats: 3/10 units
Spelstopp: 18/4 16:00

Charlton såg ut att klara sig från bottenstriden för några veckor sedan då man hade ett antal matcher mindre spelade än sina konkurrenter och ett på förhand bra läge att plocka poäng och ta sig ifrån bottenstriden. Förlusterna har sedan radat upp sig och nu är man involverad i bottenstriden då man ligger på strecket en poäng tillgodo ner till Millwall strax under dock har man en match mindre spelad än Millwall. 2-0-3 på dom 5 senate där senaste förlusten sved extra mycket då man föll med 1-2 hemma mot Barnsley som ligger under strecket och krigar. Hemma denna säsong har man 6-5-9 med 17/24 i mål. Saknas i denna match gör Rhoys Wiggins och Marvin Sordell.

charltonbolton

Bolton var en tänkbar kandidat till streckstriden tidigare under säsongen men har allt sedan dess visat upp en helt annan sida och laget har verkligen blomstrat under dom senaste veckorna och radat upp riktigt bra insatser efter varann och man har nu endast en förlust på dom 12 senaste matcherna. I tabellen ligger man nu på en 14:e plats på 54 poäng och hade detta uppvaknande för laget kommit tidigare hade man i allra högsta grad varit en outsider till playoff striden. 4-1-0 på dom 5 senaste och borta denna säsong har man spelat 7-5-9 med 27/36 i mål. Saknas gör Joe Riley, Marc Tierney, Stuart Holden och Darren Pratley där dom två sistnämnda får sikta in sig på att vara tillbaka till nästa säsong. Borta är också Mark Davies.

Charlton har en enorm press på sig just nu att prestera och ta poäng då man tappat lite väl mycket i dom senaste matcherna och ligger risigt till kring strecket. När man till och med förlorar mot dom sämre lagen är det helt enkelt inte bra och nu måste man ta sig samman. Bolton har radat upp fina insatser i dom senaste omgångarna och bevisat att man även kan topp prestera på bortaplan då man bland annat tagit 2 bortavinster på dom 5 senaste matcherna. Bolton har också spelat bra mot bättre motstånd så det är inte bara en massa bottenlag man har vunnit mot. Jag tror faktiskt att pressen kan bli lite för mycket för Charlton i denna match, Bolton kan spela helt avslappnat och bara köra sitt race då man ligger lite i ingemansland samtidigt som Charlton kan behöva slåss för sin överlevnad i Championship. Oddset på Bolton testas med låg insats.