Här kommer ett speltips i matchen emellan Chardy och Raonic, Chardy har inte imponerat trots sin enkla vinst över Melzer men tror att Raonic har stor fördel i denna matchen.

  • Matchen : Chardy – Raonic 
  • Liga : ATP Miami
  • Speltips : Under 22.5 games i matchen
  • Odds : 1.78 @ Pinnacle Sports
  • Units : 5/10
  • Spelstopp : 20.30

 

Jeremy Chardy ifrån Frankrike är en spelare som lever extremt mycket på sin första serve och sin forehand, här på det söliga underlaget i Miami så får han inte alls ut mycket av dom och lär få enorma problem idag emot Raonic. Om man tittar på Chardy’s förra match här emot Jurgen Melzer där han vann med 6-4,6-1 så vart han trots allt breakad två gånger och vann endast 71% i första serven och 45 i andra serven, det var bara Melzer som var brutalt svag där. Chardy kommer få enorma problem idag då Milos kommer att få tid för att slå sina grundslag och han kommer att sikta emot backhanden väldigt mycket vilket kommer ge han väldigt mycket gratis poäng.

Milos Raonic ifrån Kanada är i monsterform, både spelmässigt och servemässigt. Han spelade väldigt bra i Indian Wells där han slog ut Nadal i en tuff tre setare och han har startat turneringen här i Miami väldigt bra också, släppte endast 5 games emot Gabashvili och tappade endast 3 bollar i sin första serve och 10 i sin andra serve. Milos har returnerat väldigt bra på sistone börjat spela mer och mer taktiskt, han kommer att spela mycket på Chardy’s backhand och det kommer att ge resultat i längden.

Tror det här underlaget kommer passa honom väldigt bra trots att det inte är såpass snabbt, han kan serva igenom det och nu får han även tid att kunna slå sina grundslag vilket kommer att gynna honom mer än Chardy. Milos ska bara ta detta i två raka set och jag tror att han kommer att ta detta relativt enkelt.

Lycka till!

/Lidde