Här åker jag till Challenger touren och hittar ett intressant spel, Chardy borde passa Darcis riktigt illa och jag ska berätta varför.

  • Matchen : Chardy – Darcis
  • Liga : Challenger Irving
  • Speltips : Chardy att vinna matchen
  • Odds : 1.63 @ Pinnacle Sports
  • Units : 5/10
  • Spelstopp : 21.00

 

Jeremy Chardy ifrån Frankrike åkte ut ur Indian Wells direkt emot Donald Young vilket var en missräkning för honom kan jag tänka mig men han är spelsugen och åkte direkt till Irving som resten av ATP spelarna gjorde. Chardy är en otroligt avig spelare som brukar vara livs farlig för toppspelare då han ofta skräller och det är för det mesta pga hans forehand och hans serve som han gör det. Hans forehand kan han slå så otroligt hårt och han gillar ofta att gå runt för att slå forehanden istället för backhanden och det kommer han att få läge för idag då Darcis älskar att slica bollen. Chardy imponerade i första omgången emot Cecchinato tappade endast 9 bollar i sin serve.

Steve Darcis ifrån Belgien är en spelare som troligtvis inte kan gå en match utan att bli breakad, då är det nästan så att balansen i universum rubbas. Steve är en otroligt bra spelare i själva grundspelet och på gräs så är han livsfarlig med sina slicar men jag tror att han passar Chardy väldigt bra för nu kommer Chardy få tillåtelse att trampa runt och slå sin forehand på backhand sidan. Darcis fick möta en ojämne James Ward i första omgången som han inte hade några större problem med.

Jag tror att Chardy kom hit för att vinna hela turneringen och jag tror inte han kommer låta Darcis slicar stoppa honom.

Lycka till!

/Lidde