Lunchmatch på söndagen i Serie A där Cesena tar emot Palermo. Och jag tycker det finns chans till många målchanser i denna match. Cesena har blivit alltmer offensivare med nye tränaren medan Palermo alltid bara kör, sen har dom ju en riktigt vass duo på topp. Så visst kan det bli underhållande detta. Häng på så löser vi detta!

  • Cesena – Palermo
  • Spel: Över 2.0, 2.5 mål (Goal Line)
  • Odds: 1.825 @ bet365
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 12.30

Cesena har efter att dom bytt tränare börjat spela en mer offensivare fotboll och man har stundtals får bra betalt för det, framförallt i matchen hemma mot Juventus (2-2) gjorde man en bra match och hade massor av klara chanser att göra fler mål, dock var skärpan lite sämre än spelet i den matchen. Nu senast vann man mot Udinese hemma, visserligen bara 1-0 men det saknades inte chanser för det och att vinna matcher ger självförtroende. Dessutom trivs man ju på sitt konstgräs där spelet ofta blir ett fint passningsspel och en direkt fotboll.

I Cesena så stryker vi ordinarie mittbacken Daniele Capelli som har dragit på sig lite för många gula kort och är därmed avstängd. Ett avbräck helt klart, då han är den spelare som spelat näst flest minuter i laget, efter målvakten Leali. Man saknar även backen Francesco Renzetti med många matcher innanför västen denna säsong. annars är det mest spelare med väldigt få matcher som är borta, det vill säga inga som avgör på något sätt.

Ett Cesena som numer spelar offensivt i och med nye tränaren kommer säkerligen gå framåt stora delar av matchen på sitt konstgräs, och det bäddar för en underhållande match bara ur aspekten.

cesena_200x200     palermo_200x200

Palermo kommer till denna match med 2 ganska dåliga matcher och man måste nu höja sig till den form man visade för ett antal matcher sen. Mina förhoppningar om det är skyhöga i denna match då jag tror matchbilden passar dom perfekt och att det är konstgräs ser jag inte som någon nackdel då Palermo gillar att trilla boll och gillar det snabba och direkta spelet. För eftersom Cesena säkert vill gå framåt ofta så finns det ju stor chans till omställningar för Plaermo som dom brukar vara knivskarpa på, speciellt med den vassa duon där framme.

Dock har Palermo två tunga skador på yttrarna Morganella och Lazaar vilket säkert kommer märkas på kanterna då dom var väldigt bra denna säsong, hur det kommer påverka laget återstår att se. utöver dom skadorna har man även en skada på backen Gonzalez som säkert och kommer märkas. Det är ju aldrig bra när ordinarie spelare är borta. framåt har man dock fortfarande sin vassa duo med Dybala och Vazquez. Och där vi även får se svenske Robin Quaison från start troligen, som ju varit väldigt bra på slutet.

Nä jag tror Palermo sitter lugna i båten och säkerligen kommer stormtrivas med att kontra när Cesena kanske blir lite väl offensiva på hemmaplan, då kommer det bli åka av vill jag lova. Men Palermo har ju inte direkt någon jättevass defensiv så skulle bli förvånad ifall man håller nollan. Framåt!


Cesena har bytt tränare och det har fått effekt offensivt sätt och hemma på konstgräset trivs man mer än vanligt. Tror matchbilden blir som så att Cesena kommer gå framåt då dom är i behov av 3 poäng, vilket kommer gynna bortalaget då dom är vassa på kontringar. Cessena saknar även 2 bra backar. Palermo saknar även dom en back och även två yttrar. Men dom sitter nog lugna i båten och gladeligen väntar på att få ställa om som dom ju är så bra på. Tror på en underhållande match med mycket fart. Så jag spelar Över 2.25 mål till oddset 1.825, där vi får halva insatsen tillbaka vid endast 2 mål. Insatsen blir strax över medel. Kom igen nu!!

/ L’orso