Topplaget Cesena tar på tisdagskvällen emot nykomlingen Como i Serie B och jag tror på spel mot ett mål i stora delar av matchen. Vi har ett Cesena som blandat och gett på slutet men som på hemmaplan är starka med sitt konstgräs som underlag. Man har även idel segrar på just hemmaplan. Como är nykomlingar i Serie B men man har inte fått någon vidare start och man ligger just nu sist och man har släppt in mest mål tillsammans med nästjumbon. Ska inte ha mycket att säga till om här, normalt sett.

  • Cesena – Como
  • Spel: Cesena över 1.5 mål
  • Odds: 1.95 @ Unibet
  • Insats: 7,5/10 Units
  • Spelstopp: 20.30

Cesena kommer från en oavgjord match borta mot Salernitana (1-1) där man kanske inte var så jättebra men det var ändå 1 poäng. Innan dess vann man mot Spezia med 5-1 på hemmaplan. Nu är man åter på hemmaplan där man ju är starka eller vad sägs som 4 matcher 4 vinster och 10-1 i målskillnad. Man ligger på 3e plats i tabellen och nu möter man nykomlingen Como som ligger sist. detta bör således vara en munsbit kan jag tycka. Och kvalitetsmässigt känns det även så. Framförallt tycker jag Cesenas offensiv håller hög kvalité för Serie B och man har de bästa spelarna tillgängliga i princip.

Det är några reservspelare som är skadade såsom anfallarna Riccardo Improta och Lorenzo Rosseti samt mittfältaren Andrea Tabanelli. Men det finns absolut bättre spelare så det ska inte vara några som helst problem offensivt.

cesena     Como

Como är som sagt nykomlingar i Serie B och man har några intressanta spelare helt klart, men allt som allt så är det ingen särskilt vidare trupp man har och man ligger just sist av en anledning. och nu ska man ta sig an Cesena som ju spelade Serie A förra säsongen. Det skiljde alltså 2 divisioner för bara några månader sen. Och kvalitetsmässigt så är det klasskillnad lagen emellan, sen bortaplan på det för Como. Nä det ska ju bara inte gå kan man tycka samtidigt som defensiven inte imponerar hos Como.

Vi stryker mittfältarna Giovanni Fietta och Alessio Cristiani som är skadade. Inga jätteavbräck men ändå spelare som spelat en hel del matcher för Como förra och förrförra säsongen.

————————————————————————————————————————————————————

Cesena är bra på hemmaplan och här ska man bara vinna. Och med den offensiv som man har så tycker man ju att man borde göra mer mål än man gjort. Minst 2 mål borde vi få se av hemmalaget här ikväll då man möter ett lag som släppt in mest mål i ligan. Como ligger sist i Serie B och man har släppt in mest mål dessutom. man är nykomlingar och möter ett topplag. Det vore inte så konstigt om man åkte på pumpen här direkt. Borde inte ha mycket att hämta här. Jag spelar Cesena över 1.5 mål till oddset 1.95. Insatsen är ganska hög. Jobba framåt Cesena!

/ L’orso