Jag rekar även en dubbelmatch här i Franska Öppna och enligt mig så är det ett av världens bästa dubbelpar på gruset emot ett halvdant par som bara är med för pengarna.

  • Matchen : Cerretani/Lacko v Peya/Soares
  • Liga : Franska Öppna
  • Speltips : Peya/Soares -1.5 i set
  • Odds : 1.75 @ bet-at-home
  • Units : 4/5
  • Spelstopp : 11.00

Cerretani/Lacko är i princip bara med i denna dubbelturneringen som lite halvdan utfyllnad och för att få lite prispengar för att dom ställer upp och är snälla. Cerretani är totalt formlös, han har försökt jaga en partner nu ett tag och hittar ingen och han är verkligen urusel för tillfället. Han har hållit på mycket på Challenger touren nu på senaste och gjort det utan framgång emot ”okända” namn. Lukas Lacko är totalt formlös, i både singel och i dubbel. Det är inte ofta han spelar dubbel, han gör det när han får chansen att spela med en duktig dubbelspelare på Challenger touren där han känner att han kan få lite extra dollars eller när det är som nu, Grand Slam. Han har en duglig första serve men den utnyttjas inte till fullo på gruset och här kommer detta paret få det tufft att hålla serve. Det ska även sägas att dessa har aldrig spelat tillsammans förut och det kommer se väldigt snurrigt ut och ageras underligt.

Peya/Soares är nog ett av dom paren på touren på gruset. 14-5 i matcher i år och då spelar dom emot dom bästa paren på touren och gör det med bravur. Dom är båda två otroligt samspelta då dom har spelat tillsammans väldigt länge och i dubbel är det otroligt viktigt att ha ett bra samspel, mycket viktigare att känna sin medspelare än man kan tro. Att dom slår par som Granollers/Lopez, Lindstedt/Nestor och Marrero/Verdasco alla med 2-0 i set är otroligt bra, detta är toppen på grus i världen.

Att dom ska slå detta paret med 2-0 i set känns inte alls så långt bort, dom kunde knappast ha fått en mycket enklare första omgång här i Frankrike och jag tror dom vill göra processen kort med dom och vinna i två raka.

Lycka till!

/Lidde