Central Coast Mariners som inte har något att spela för tar emot Perth Glory som har allt att spela för. Kan Mariners hitta motivationen att ta tre poäng från Perth Glory? Jag tror inte det.

  • Match: Central Coast Mariners – Perth Glory
  • Spel: Perth Glory 0.0 AH (Draw no bet)
  • Odds: 1,85 @ Bet365
  • Insats: 4/5 Units
  • Spelstopp: 05:00

Central Coast Mariners har haft en tung säsong då man inte haft något vidare anfallsspel vilket har resulterat i få gjorda mål. Man är helt borta från slutspelsplatserna och har ingenting att spela för förutom sin heder möjligtvis. Självklart kommer man inte vika ner sig, men att hitta motivationen att ge det där lilla extra kan bli svårt. Man har dock spelat helt okej de senaste veckorna, men det är först nu som man i praktiken är borta från slutspelet. I teorin kan man fortfarande klättra ovanför strecket men då krävs det att man vinner nästan alla matcher samtidigt som Brisbane Roar och Melbourne City förlorar sina resterande.

Efter värvningen av Ferreira från Adelaide har spelet sett något bättre ut, men fortfarande är det inte bra. Nu möter man ett skickligt Perth Glory som har haft otur med resultaten en längre tid, och Mariners är det perfekta laget att studsa tillbaka mot. Jag har svårt att se Mariners vinna den här matchen, man är ett sämre lag och man har inte samma motivation som sina motståndare. Saknas gör Storm Roux och Eddy Bosnar vilket är två ganska viktiga spelare. Sedan tidigare saknas Matt Simon.

central-coast-marinersperth-glory

 

Perth Glory har inte vunnit sedan den 2 januari vilket innebär att man har tappat sin serieledning, men det är endast 2 poäng upp till förstaplatsen vilket innebär att en vinst här skulle vara guld värt för bortalaget. Visst, man har 8 matcher utan vinst, men under dessa 8 matcherna har man endast mött top 6 lag, och man har 5 oavgjorda på dessa. Perth Glory har spelat bättre än vad resultaten har visat och nu har man chansen att klättra i tabellen igen, inte minst eftersom Adelaide och Victory spelade oavgjort. Man behöver hitta tillbaka till sin gamla form och det här är ett gyllene tillfälle att göra just det.

Man har inga nya avbräck och kommer med ett bra lag. Spelar man på sin högstanivå ska man ta 3 poäng i den här matchen, och eftersom det är en oerhört viktig match så tror jag att spelarna kommer ta i mer än vanligt. Som sagt, spelet har sett bra ut stundtals och det är på tiden att man tar en 3 poängare. Hemma vann man mot Mariners med 4-1 och på bortaplan vann man med 0-1, och nu när dem möts igen hoppas jag att dem kan upprepa den bedriften.


Oddsen är väldigt jämna här, men enligt mig har Perth Glory betydligt större övertag än vad oddsen visar. Perth Glory 0.0 AH (eller draw no bet) spelas med en tyngre insats. OBS! Spelstopp 05:00.