OBS! Spelstopp 09.00 på torsdag morgon. Serieledarna Central Coast ska ta sig an bottenlaget Wellington på sin hemmaplan. Jag tror man vinner enkelt och spelar handicapet -1 utan att tveka!

(Australien – A-League)
Central Coast Mariners FC – Wellington Phoenix FC
Spel: Centra Coast Mariners -1 (Asian Handicap) 
Odds: 1.90 @ Pinnacle
Insats: 8/10
Spelstopp: 09.00

Central Coast leder som sagt serien och man är 3 poäng före tvåan i serien. Det återstår 8 matcher i ligan och alla poäng är otroligt viktiga i det här skedet och det vet spelarna om. Man har fin form för dagen med 6 raka utan förlust där 3 matcher slutat med seger och 3 matcher slutat oavgjort för laget. Det är framförallt på hemmaplan som Central Coast stortrivs och man är bästa hemmalaget i serien. Man har resultatraden 7-1-0 och mycket fina 18-5 i målskillnad. Senast slog man Adelaide hemma med 3-1 och dem ligger fyra i tabellen, nu ställs man mot Wellington som slåss för sin överlevnad i bottnen…

Wellington vann senast med 1-0 i det mycket viktiga bottenmötet med jumbon Perth på sin hemmaplan. Före det hade man 4 förluster och 1 oavgjord match så trots segern mot jumbon Perth så har man usel form. Wellington ligger näst sist i tabellen och man har stora problem i bortaspelet då man har usla 1-2-6 som resultatrad och usla 11-22 i målskillnad. Man har 4 raka förluster på bortaplan varav 3 av dessa slutat med en förlust på 2 mål eller fler vilket talar för mitt spel här! Faktum är att i senaste matchen på bortaplan förlorade man med hela 7-1 mot Sydney som ligger på placeringen ovanför Wellington. Nu möter man alltså seriens bästa hemmalag som dessutom leder serien och som kommer göra allt för 3 poäng… Det här bör sluta med en stabil hemmaseger!


Central Coast har en sylvass anfallare i Daniel McBreen som gjort 14 mål denna säsongen och som leder skytteligan i serien. Han satte 2-2 målet i senaste matchen vilket innebar poäng för Central Coast. Hur många gör han ikväll tro?

Central Coast har mycket positiva nyheter här då man får tillbaka Pedj Bojic från skada och viktige Nick Montgomery från avstängning. Man saknar bara Oliver Bozanic som är skadad. 
Wellington har bekymmer inför matchen då man saknar avstängda Ben Sigmund och skadade Lee Bertos. Man får dock tillbaka Tony Lochhead från avstängning.