Serieledarna Celtic tar emot Dundee United här och jag har hittat ett spännande spel som jag tror starkt på!

Celtic – Dundee Utd
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 2.10 @ Ladbrokes

Insats: 6/10
Spelstopp: 20.45

Celtic radar upp segrar i ligaspelet och man leder serien med 9 poäng före tvåan Inverness. Formen är minst sagt på topp för Celtic som har 7 segrar och 1 förlust på sina 8 senaste matcher. Man har resultatraden 6-2-2 och 18-7 i målskillnad på sin hemmaplan. Som ni förstår är man riktigt starka hemma och det är inte många lag som tar poäng här, framförallt inte den senaste tiden då Celtic spelat upp sig rejält. Värt att nämna för det här spelet är att man har en förmåga att släppa in 1 mål i sina hemmamatcher och på sina 10 hemmamatcher i ligan i år har man släppt in mål i 6 stycken av dessa. Nu möter man ett ruskigt målfarligt Dundee United och då tror jag man återigen släpper in mål…


Celtic spelarna lär få fira minst 1 mål ikväll!

Dundee United ligger sjua i ligan och det imponerar knappast men något som imponerar är lagets målproduktion den senaste tiden! Man har på de 7 senaste matcherna gjort hela 17 mål framåt samtidigt som man släppt in 15 mål bakåt på dessa matcherna. Som ni förstår blir det ofta väldigt mycket mål när Dundee United spelar!

Något som talar extra för mitt spel här är att Dundee är uppe i 6 raka matcher där båda lagen har gjort mål i matchen och man tillhör de bättre bortalagen i serien. Man har gjort mål i 9 raka bortamatcher och jag tror man har bra chans att göra mål även i den här matchen. En annan faktor till att det här spelet har bra chans att gå in är att båda lagen har gjort mål i 7 av lagens 8 senaste möten i ligan med varandra på Celtics hemmaplan!  Känslan är att Celtic vinner matchen men att Dundee United gör minst 1 mål!

Celtic har stora bekymmer i defensiven inför den här matchen då förstemålvakten Fraser Forster missar matchen p.g.a. skada och båda försvararna Efe Ambrose (Afrikanska mästerskapen) och Kelvin Wilson (Avstängd) missar matchen…
Dundee United har positiva nyheter inför den här matchen då man får tillbaka Stuart Armstrong, Richie Ryan och Brian McLean till den här matchen då samtliga tre missade senaste matchen.