Bomben satt sånär igår och tyvärr var inte marginalerna med oss då. Vi vänder istället blickarna mot den Europeiska fotbollen där jag hittat ett väldigt bra odds.

  • Match: Celtic – A. Madrid
  • Tips: 1x (Dubbelchans)
  • Odds: Ca 1,70 @ Bwin
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 19.00 30/11

Analys:

Celtic ska försöka ta sig an A. Madrid vilket inte kommer att bli någon lätt uppgift. Celtic har 5 poäng i gruppspelet och behöver minst en poäng här idag för att ha en realistisk chans att gå vidare. Udinese och A. Madrid leder tabellen och det kan bli en väldigt spännande avslutning om hemmalagen vinner sina matcher idag, (Rennes tar emot Udinese i den andra matchen). Celtic är obesegrade hemma på de fem senaste matcherna i Europa League och är klart bättre på hemmaplan än när laget spelar borta. Senast laget förlorade i europaspelet var mot just A. Madrid, då slutade matchen med 0-2 på bortaplan. Med hemmapubliken i ryggen så bör minst en poäng kunna bärgas här om inget oförutsett händer. Kanske kan vi även få se Sverigebekantingen Bangura avgöra i slutet.

Atletico Madrid leder som sagt tabellen i Europa League men har samma poäng som Udinese. I europaspelet har laget bara förlorat en match på sistone, den förlusten kom på bortaplan mot Udinese. Spanjorerna har på 4 förluster på de 4 senaste bortamatcherna, ej inräknat träningsmatcher. Det är inget snack om att laget trivs mycket bättre på hemmaplan. Jag tror att laget skulle vara väldigt nöjda med en poäng här och kommer att försöka hålla tätt så länge som möjligt.

Vi kommer nog inte få se någon tokoffensiv från något av lagen men hemmalaget bör kunna göra minst ett mål framåt här på hemmaplan. Krysset ligger nära till hands men jag tycker att oddset på 1x är så högt att det är klart spelvärt.

Lycka till!

//Josef