Ingen större skräll om Celta Vigo vinner den här matchen, vilket jag är tämligen säker på att man gör. Men oddset för raka ettan lockar knappast kring 1.20 i odds. Istället har jag hittat ett annat kanonspel som jag tror mycket på!

  • Match: Celta Vigo – Xerez
  • Spel: hemmalaget att göra mål i båda halvlekarna
  • Odds: 1.75 @ unibet
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 20:00

Celta Vigo har till skillnad från kvällens motståndare allt att spela för. Man ligger i nuläget på en direktplats till primera division men skuggas av Valladolid som har samma antal poäng. Formen är kalasfin hos hemmalaget och man har tre raka vinster med målskillnad 10-0 inför denna. Granskar man de tre senaste matcherna så har man faktiskt gjort mål i båda halvlekarna i samtliga, och jag tror inte det blir någon skillnad här. Det är full fart framåt direkt från start och man vill nog gärna göra ett par tidiga baljor för att lugna nerverna.

Man har inga kännbara avbräck utan kör på med i stort sett samma lag som senast.

Xerez stod för en jätteknall senast då man slog självaste Deportivo på hemmagräs med 3-2. Man spelade en fin fotboll och skapade faktiskt en hel del chanser, men jag var inte alls imponerad av Deportivo där. Försvarsspelet som serieledarna visade upp höll ingen större klass och det verkade som alla ville framåt och bli hjältar i matchen. Xerez visade inte heller prov på något större försvarsspel och spelar man på samma sätt här blir det överkörning.

Xerez får klara sig utan anfallaren Inigo Velez, i övrigt ser det bra ut för bortalaget.


Det är klasskillnad mellan dessa två lag och jag förväntar mig att Celta Vigo kommer gå ut hårt här för att spräcka nollan. Sedan rinner säkert detta iväg i andra halvlek och spelet är förhoppningsvis i hamn.

Testar även 1/10 units på Celta Vigo över 3.5 mål, bet365 betalar 3.40 för detta.

/e@sy