Mycket fin match på Balaidos idag när den gula ubåten Villarreal gästar de ljusblåa hjältarna från Vigo. Två mycket passningsskickliga lag som utan tvekan har sina styrkor i de offensiva leden. Kan detta leda till en del mål här?

  • Match: Celta Vigo – Villarreal
  • Spel: över 2,5 mål (goal line)
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 17:00

Celta Vigo är fortsatt obesegrade i årets upplaga av La Liga, detta efter tre oavgjorda resultat och tre vinster. Spelet har varit väldigt imponerande och speciellt på hemmagräs tycker jag att man imponerat lite extra. Här öser man på så det står härliga till, vilket även brukar resultera i en hel del mål. Kikar vi till de tre hemmamatcher man spelat så har samtliga gått över linan 2,5 mål. Getafe (3-1), Sociedad (2-2) och Deportivo (2-1) har varit motståndet på hemmagräs så här långt, vilket inte är de allra svettigaste gängen man kan stöta på. Nu ställs man inför en betydligt tuffare uppgift och jag tycker den här matchen känns vidöppen. Villarreal har ett gäng väldigt kapabla herrar i anfallet och fuskar Celta Vigo i hemåtjobbet så kan man mycket väl bli straffade här.
Inga skadebekymmer hos hemmalaget som kan ställa starkast möjliga lag på planen. Nolito, Larrivey och Orellana förväntas starta framåt.

celta_200x200Villarreal_200x200

Villarreal stod för en imponerande fjolårssäsong och har även öppnat årets säsong helt ok. Nu har man raden 2-2-2 efter sex spelade matcher, vilket kanske inte är allt för imponerande att kika på. Men vi ska komma ihåg att förlusterna kommit mot Real Madrid och Barcelona, så det är inte mycket att snacka om. Precis som hos Celta Vigo så tycker jag den gula ubåten är som starkast i offensiven, där man har duon Gio dos Santos och Uche. Kikar vi sedan ute på vingarna så har man Cani och Cheryshev, så Celta Vigo får se upp när man tappar boll idag. Defensivt tycker jag dock inte att Villarreal är allt för starka, speciellt inte idag då man saknar Rukavina, Jaume Costa och Musacchio. Tre tunga avbräck i defensiven och där kommer man behöva vara starka idag.
Förutom den trio jag räknat upp så saknar man även försvararen Jokic.


Förväntar mig ett otroligt högt tempo idag då Celta Vigo alltid trampar gasen i botten, och jag tror inte gästerna är allt för sena på att haka på. Då ska vi kunna få se en del mål här och därför spelar jag över 2,5 mål med en insats strax över medel.

/e@sy