Celta Vigo tar emot formstarka nykomlingen Villarreal i en spännande drabbning här. Hemmalaget har inlett säsongen något svajigt medan Villarreal ser urstarka ut för dagen. Jag har hittat ett spännande spel här som känns bra på förhand.

Celta Vigo – Villarreal
Spel: Över 2.5 mål
Odds: 1.95 @ Ladbrokes
Insats: 5/10
Spelstopp: 17.00

Celta Vigo har inlett säsongen med 1 förlust, 2 oavgjorda och 1 seger mot Betis på sin hemmaplan. Förlusten kom i senaste matchen på bortaplan mot Athletic Bilbao i en match som slutade 3-2 till hemmalaget. Celta Vigo stod för en bra insats och trots att man inte vann matchen så lär självförtroendet vara bra hos Celta Vigo som stundtals spelar riktigt bra fotboll. Lagets offensiv har sett riktigt vass ut och det är just offensiv fotboll laget spelar allra bäst. Man har gjort 2 mål i tre av lagets fyra matcher vilket talar sitt tydliga språk att man är riktigt starka i sin offensiv där framförallt Charles levererar mål framåt.

Villarreal är i riktigt fin form för dagen då man inlett säsongen på bästa möjliga sätt. Man vann tre raka matcher mot Almeria, Osasuna och Valladolid och i senaste matchen spelade man 2-2 hemma mot Real Madrid i en match som man förtjänade att vinna. Formen är med andra på topp för laget som spelar med massor av självförtroende för dagen! Man har flera spelare i fin form och spelare som Giovani dos Santos, Javier Aquino och Cani är riktigt vassa i offensiven. Just lagets offensiv har levererat rejält i lagets inledande matcher då man gjort minst 2 mål i samtliga matcher och sammanlagt är man uppe i 10 mål på de fyra inledande matcherna.

miniatura
Dos Santos är formstark hos Villarreal och han lär göra mål ikväll!

Celta Vigo har haft mittfältaren Krohn-Dehli skadad under veckan men han finns tillgänglig här men inleder troligen på bänken. Skadade sedan tidigare är Jonathan Vila, Mario Bermejo och Samuel Llorca.
Villarreal har inga nya skador att oroa sig över här.

Kort summering:
Det mesta talar för att detta kommer bli en underhållande match mellan två offensiva och spelskickliga lag. Båda lagen har ett offensivt tänk och det märks på lagens resultat då Villarreal har spelat över 2.5 mål i samtliga sina fyra matcher den här säsongen medan Celta Vigo har spelat över 2.5 mål i tre av sina fyra matcher den här säsongen. Jag tror återigen på en målrik match mellan dessa lagen som är hungriga efter en trepoängare!