Kortspelet från gårdagen satt fint och vi ger oss på samma spelform idag när Celta Vigo – Valencia brakar samman på Balaidos. Hemmalaget har radat upp förlusterna på slutet och med motgångarna tycker jag mig se lite större irritation ute på planen. Vi testar därför ett kortspel på hemmalaget här!

  • Match: Celta Vigo – Valencia
  • Spel: Celta Vigo över 30,5 varningspoäng
  • Odds: 2,00 @ unibet
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 20:00

Celta Vigo har radat upp ligaförlusterna på slutet och är nu uppe i sex raka matcher utan poäng. Det är ett frustrerat lag som inte får det att funka med målskyttet för dagen och det har varit lite irriterat när Celta Vigo spelat på slutet. Kikar vi på dessa sex förluster man har så har laget tagit minst fyra gula kort i samtliga matcher. Lite oväntat är det anfallare Orellana som tagit flest ”ostskivor” med nio stycken på 15 matcher. Chilenaren är ingen tuff spelare på något vis, men som resten av laget så är det en del väldigt onödiga varningar som tas. Vi ska även nämna Augusto Fernandez (5 gula) samt Charles (4 gula) som fått en hel del kort sett till speltiden.

Valencia finns med i toppen av tabellen på en 4:e plats och har tre raka segrar i bagaget till den här bortamatchen. Senast var det självaste Real Madrid (2-1) som slogs tillbaka och även fast resultat kanske inte var helt rättvist så behöver inte Valencia be om ursäkt för de tre poängen, man stod för en mycket bra insats. Valencia har en del riktigt kapabla herrar i anfallsspelet och det är en av orsakerna till att jag tror på en del hemmakort i matchen. Celta Vigo kommer säkerligen styra spelet, men sen får man nog lov att sätta stopp på en och annan kontring för gästerna.

celta_200x200Valencia_200x200

Kikar vi sedan på domaren i matchen hittar vi en herre vid namn José González González, vilket inte är någon favoritdomare hos mig. Han snittar strax över 6 gula kort per match den här säsongen och är helt otroligt dålig vissa stunder. Kikar vi till de matcher där han hållit igen med korten så har det varit ojämna matcher där ena laget sprungit iväg. Jag tror ändå att Celta Vigo kan bita ifrån sig ganska bra här och springer Valencia ifrån målmässigt så får vi nog se ett hemmalag som ledsnar ur.


Unibet erbjuder det här spelet och där innebär ett gult kort 10 poäng och ett rött kort 25 poäng. Den maximala poängen vi kan få på en spelare är 35 poäng. Vi testar över 30,5 varningspoäng på hemmalaget och insatsen blir strax under medel.

/e@sy