Toppmatch på Balaidos idag när Celta Vigo – Real Madrid drabbar samman i det tidiga mötet från La Liga. Det blev målkalas när Celta Vigo mötte Barcelona på hemmaplan och jag tror vi får se en del mål även här.

  • Match: Celta Vigo – Real Madrid
  • Spel: över 3 mål (goal line)
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Insats: 7,5/10 units
  • Spelstopp: 16:00

Celta Vigo har övertygat hittills denna säsong och placerar sig som tvåa i tabellen, bakom just kvällens motståndare Real Madrid. Endast målskillnad skiljer lagen åt och just mål är något som Celta Vigo gör en hel del av. Anfallstrion med Aspas, Orellana och Nolito har varit fruktansvärt bra och jag tror kemin mellan dessa herrar blir ännu bättre en bit in på säsongen. Nu ska det sägas att Celta Vigo spelat en hel del matcher mot lite sämre motstånd med en man mer på planen stora delar av matcherna. Men Celta har visat att de kan göra mål mot bra motstånd också, fråga bara Barcelona (4-1). Jag tror att Celta Vigo växer lite när man möter lite bättre motstånd och vi kan räkna med fart och fläkt på Balaidos idag. Men ett offensivt hemmalag kan bli straffade av Ronaldo och co., den risken finns helt klart. Trots de stora siffrorna mot Barcelona så skapade katalanerna en hel del chanser som borde blivit mål, vilket även Real Madrid kommer göra.

Inga större bekymmer hos hemmalaget där vi stryker backen Fontas och målvakt Blanco.

celta_200x200realmadrid_200x200

Real Madrid toppar La Liga just nu och har bara släppt in två mål på sina åtta matcher, vilket är imponerande. Men kikar vi till motståndet marängerna stött på så har det inte varit det bästa. En 3-0 seger mot Levante senast, men det ska sägas att Levante skapade chanser som borde blivit mål. Nu ställs de mot ett betydligt vassare anfallsspel och jag tror absolut inte att marängerna håller någon nolla idag. Dessutom var Real Madrid i Frankrike så sent som för tre dagar sedan, där det var match i Champions League mot PSG (0-0). Så det kan finnas en del trötta ben på planen hos gästerna idag. Celta Vigo kommer sätta ett högt tempo från start idag och Real Madrids chans ligger i kontringsspelet tror jag. Får man Ronaldo i en löpduell mot valfri back hos Celta Vigo så kommer det gå undan.

Stora skadebekymmer hos Real Madrid som saknar Bale, Benzema, James, Pepe, Carvajal och Arbeloa.


Celta Vigos hemmamatch mot Barcelona var riktigt underhållande och chansrik, vilket jag även tror att dagens match blir. Med anfallsspelet i fokus tror jag vi kliver över 3 mål och en högre insats åker in.

/e@sy