Två lag som fortfarande inte fått känna på segerns sötma i ligan denna säsong, faktum är att bägge dessa lag står på noll inspelade poäng efter två matcher. Spelbolagen har gjort hemmalaget till ganska klara favoriter, men jag håller inte alls med!

  • Match: Celta – Osasuna
  • Spel: Osasuna +0,5
  • Odds: 2,025 @ bet365
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 16:00

Celta Vigo står som sagt på noll inspelade poäng efter förluster hemma mot Malaga (0-1) och borta mot Sociedad (2-1). Man har faktiskt skapat en del chanser i dessa matcher, men oförmågan att göra mål har satt käppar i hjulet för poäng. Nu senast mot Sociedad var man det klart sämre laget men hemma mot Malaga tycker jag man var värde minst en pinne iallafall. Man har inte värvat särskilt bra inför denna säsong och saknaden av en vass striker är ganske uppenbar. Kanske hade man lite för stora förhoppningar på Iago Aspas som var den stora målskytten förra säsongen, men som inte alls har lyckats hittills. Nu ska man kanske inte måla fan på väggen efter två omgångar, men jag tror Celta Vigo kommer få det tufft framöver.

Trolig startelva för Celta:

Varas, Mallo, Cabral, Tunez, Lago, Oubina, Lopez, Lucas, Fernandez, Krohn Dehli och Aspas.

Osasuna har precis som Celta Vigo fått en mardrömsstart på årets la liga. Först en bortaförlust mot Deportivo med 2-0 för att sedan förlora mot Barcelona på hemmagräset med 1-2. Men man gjorde det riktigt bra mot Barcelona och höll faktiskt 1-0 tills det var kvarten kvar att spela, men sedan klev Messi in i handlingarna och spotta in två snabba mål. Men spelet mot Barcelona såg faktiskt riktigt lovande ut och kommer man upp i samma nivå här så kan man mycket väl knipa alla tre poängen. Litet avbräck för Osasuna då Francisco Punal är avstängd efter ett rött kort senast, men det är ingen katastrof i mina ögon.

Trolig startelva för Osasuna:

Fernandez, Bertran, Arribas, Flano, Damia, Loe, Lolo, Cejudo, Lamah, Sisi och Llorente.


Jag tycker Osasuna har goda chanser till poäng här, för det är verkligen inget övermäktigt motstånd man ställs mot idag. Celta Vigo kommer säkert vara det spelförande laget och det kommer passa Osasuna väldigt bra tror jag. Blir inte alls förvånad om bortalaget kniper alla tre poäng här.

Spelar även 1/10 units på Osasuna till höga 4,20 hos bet365.

/e@sy